Традиційна медицина

Молодь стала на 300 відсотків частіше хворіти на важку форму COVID-19

— 31 липня 2020 —

Результати нових досліджень показують, що молоді люди стають більш вразливими до тяжких форм COVID-19, ніж літні люди. Таким чином, коронавірус перестав бути смертельно небезпечним лише для старшого покоління.


Простий крок для продовження життя

— 24 липня 2020 —

Підтримання здорового способу життя має вирішальне значення для його продовження. Вчені підтверджують, що в цілому запобігти ранній смерті можна завдяки дотриманню здорової збалансованої дієти і регулярних фізичних вправ. Однак названий ще один простий спосіб збільшити шанси на тривале й здорове життя.


Правда й міфи про діабет

— 24 липня 2020 —

Цукровий діабет є в 8,3% жителів землі. Це 425 мільйонів людей у світі. Але фахівці уточнюють: реальне число захворілих набагато більше, тому що багато просто не знають, що в них діабет. Вивчаємо правду й міфи про цю хворобу за допомогою консультації лікарів-ендокринологів.


У Краматорську провели унікальну хірургічну операцію

— 24 липня 2020 —

У Краматорську на Донбасі хірурги провели унікальну операцію з ендопротезування грудного відділу аорти.


Спорт і ніякого алкоголю: американські онкологи випустили нові рекомендації з профілактики раку

— 15 липня 2020 —

Американське онкологічне товариство випустило нові рекомендації щодо зменшення ризику захворіти на рак. Поради писали на основі наукових досліджень минулих двох років.


Звички, які можуть зруйнувати печінку без алкоголю

— 3 липня 2020 —

Існує думка, що серйозні проблеми з печінкою виникають тільки в людей, котрі зловживають спиртними напоями. Однак це далеко не так.


Визначено фактор, що подвоює ризик смерті від коронавірусу

— 3 липня 2020 —

За останніми дослідженнями вчених стало зрозумілим, що високий тиск різко збільшує ризик катастрофічних наслідків при зараженні людини коронавірусом.


Холодні напої у спеку можуть викликати судоми шлунка

— 2 липня 2020 —

У надзвичайну спеку потрібно обмежити перебування на сонці в період з 11 до 16 години. Про це нагадали у Центрі громадського здоров’я, відповідні поради розміщено у Facebook.


Що робити, якщо через маску на обличчі з’являються прищі і червоні плями?

— 25 червня 2020 —

Карантинні заходи значно слабшають, але масковий режим далекий від завершення. Як виявилося, носіння маски не тільки викликає дискомфорт, але ще і провокує проблеми зі шкірою обличчя. Причина може критися у механічному терті, появі поту під тканиною маски або алергічній реакції. Які способи допоможуть запобігти появі прищів і роздратуванню на обличчі, якщо ви змушені постійно бути в масці?


Електронні сигарети вже через три місяці можуть викликати небезпечні хвороби

— 25 червня 2020 —

Шкідливість куріння доведена давно. Ця звичка призводить до ризиків багатьох захворювань, у тому числі серцево-судинної системи та раку. Методом боротьби з курінням останнім часом вважають електронні сигарети, які також потрапили у поле зору дослідників.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс