Традиційна медицина

Є зв'язок!

— 19 серпня 2015 —

Учені виявили зв'язок між кишковими бактеріями і депресією. Нове дослідження канадських учених з університету Макмастера, опубліковане в Nature Communications, уперше довело роль кишкової мікрофлори в розвитку тривоги і депресії після перенесеного стресу в ранньому віці.


Звичка застеляти постіль відразу після сну шкодить здоров'ю

— 19 серпня 2015 —

Провідний британський спеціаліст в області гігієни Еджі Макензі повідомив виданню The Daily Mail про те, що людина, застеляючи ліжко відразу після пробудження, наражає на небезпеку своє самопочуття та зовнішність.


Болить вухо? Надувайте кульки... носом

— 19 серпня 2015 —

Британські дослідники виявили, що надування гумових кульок носом є аж ніяк не дитячою витівкою, а ефективним методом лікування одного з найпоширеніших і болісних дитячих вушних захворювань.


Нові дані про протидіабетичний ефект кави

— 12 серпня 2015 —

Усе частіше вчені повідомляють про виявлену ними раніше невідому властивість кави знижувати ризик розвитку цукрового діабету при регулярному вживанні. Цього разу гарні новини для любителів кави надійшли із Греції.


Інтенсивні тренування знижують ризик артриту

— 12 серпня 2015 —

Артрит - гостре або хронічне запальне захворювання суглобів. Від нього страждає приблизно 1% людей в усьому світі. Серед жінок дане захворювання зустрічається приблизно в 3 рази частіше, ніж серед чоловіків. Артрит в основному зачіпає дорослих людей, але в дітей він теж може розвинутися.


Очні краплі замість операції: наближається прорив у лікуванні катаракти

— 5 серпня 2015 —

Вікова катаракта є однією з головних причин втрати зору. Дотепер єдиним методом лікування цього захворювання була хірургічна операція. Але вчені близькі до створення крапель, що зупиняють помутніння кришталика.


Телевізор може зробити вас недоумком

— 5 серпня 2015 —

Кардіологи й ендокринологи дуже не люблять телевізори, оскільки добре знають, якими небезпеками загрожує гаряча прихильність до «райдужного друга». До лікарів цих спеціальностей у їх «нелюбові» до телевізорів тепер можуть приєднатися й невропатологи.


Дефіцит йоду в організмі. Що потрібно знати?

— 5 серпня 2015 —

Науково доведено, що при глибокому дефіциті йоду або хворобі щитовидної залози у жінки може народитися дитина із захворюванням, що називається кретинізм. 


Якщо старий на обличчя, то старий і в цілому

— 29 липня 2015 —

Якщо людина виглядає старше свого віку, то висока ймовірність, що її організм теж старіє в прискореному темпі, стверджують дослідники.


Дієтологи довели: червоне м'ясо містить багато корисних для організму речовин

— 29 липня 2015 —

Багато хто вважає, що червоне м'ясо є небезпечним для здоров'я. Однак дієтологи стверджують, що ця думка помилкова.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс