Традиційна медицина

Деякі люди мають природний імунітет до COVID-19

— 21 листопада 2020 —

Невелика кількість людей може мати набутий імунітет, що захищає їх від зараження SARS-CoV-2, навіть без попереднього контакту з цим вірусом.


На Черкащині вперше в області провели операцію з трансплантації нирки

— 21 листопада 2020 —

На Черкащині вперше в області провели операцію з трансплантації нирки. Про це голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.


Від діабету до раку: названі науково обґрунтовані властивості імбиру

— 7 листопада 2020 —

Крім того, що корінь імбиру надає нашій їжі неповторний смак і аромат, він корисний для здоров’я, тому використовується для лікування різних захворювань. Список переваг імбиру дуже великий, але фахівці розповіли про найбільш важливі і науково обґрунтовані властивості цього чарівного кореня.


Морквяний сік допомагає при багатьох хворобах

— 7 листопада 2020 —

Морквяний сік містить велику кількість поживних речовин, які корисні для очей.


Чи довго зберігається імунітет на COVID-19

— 7 листопада 2020 —

Дослідники з Гарвардської медичної школи і Массачусетської лікарні загального профілю вивчили зразки крові понад 300 пацієнтів, у більшості з яких були важкі випадки коронавірусу, і встановили, що пацієнти, які пережили інфекцію COVID-19, зберігають антитіла лише впродовж чотирьох місяців.


Названо трійку найгірших продуктів для здоров'я серця

— 31 жовтня 2020 —

Здорове харчування для серця так само важливе, як і відмова від продуктів, шкідливих для нього. Інгредієнти, такі як трансжири, швидкі вуглеводи та цукор, можуть збільшити ризик серцевих захворювань та інших серцевих проблем. Причому міститися вони можуть в поширених і улюблених продуктах.


Як відновитися після covid-19

— 31 жовтня 2020 —

При важкій формі вірусної пневмонії легені втрачають до 70% життєвої ємності. Є небезпека виникнення фіброзу, що може привести до дихальної недостатності. За допомогою методів реабілітації важливо виключити або зменшити формування фіброзу.


КТ і рентген безкоштовні, якщо лікар підозрює COVID-19

— 24 жовтня 2020 —

Комп’ютерна томографія та рентген при підозрі на  COVID-19 безоплатні при наявності направлення від лікаря.


Інфекція і нетримання - небезпечні наслідки стримування сечовипускання

— 24 жовтня 2020 —

Сечовий міхур дорослої людини може вмістити у себе в середньому 400 мл сечі, після чого він стане повним, і ми відчуємо потребу завітати до туалету. При звичайних умовах організму потрібно до 10 годин, щоб виробити такий обсяг. Проте, коли сечовий міхур повністю заповнюється, а людина його не випорожняє, можуть початися певні проблеми.


Капустяні овочі - порятунок від серцевих захворювань, раку та діабету

— 17 жовтня 2020 —

Хвороби серця і рак є найбільшою загрозою для тривалості життя. Хоча не можна повністю захистити себе від них, певні чинники можуть надати захист.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс