Традиційна медицина

Зібралися до лікаря? Заготовте шпаргалку

— 16 травня 2018 —

Як часто ми скаржимося на те, що лікар, до якого ми прийшли на прийом, зовсім не захотів нас вислухати, та ще задавав якісь дурні питання. Але, може бути, ми самі виявилися не готові до розмови з ним?


Падіння в літньому віці небезпечні, але їх можна запобігти

— 10 травня 2018 —

Експерти відносять до небезпечних випадків падіння людей похилого віку. За статистикою, вони є причиною складних травм, особливо переломів шейки стегна, і смертей. У 2014 році один із трьох громадян у віці 65 років і більше повідомили про падіння. Тим часом, падіння були пов'язані з 33 тисячами смертей.


Лікарі вказали на ознаки, що передвіщають швидкий інфаркт

— 10 травня 2018 —

Медики стверджують, що основні ознаки наближення інфаркту можна побачити ще до виникнення критичного стану.


Цікаві факти про кліщів

— 10 травня 2018 —

Традиційно кліщі з'являються наприкінці квітня-початку травня, коли середньодобова температура повітря досягає 5-7 градусів. Весна цього року досить тепла, трава вже піднялася, повітря прогрілося. Тому й кліщі вже активізувалися. 


Вівсянка не підходить для сніданку

— 2 травня 2018 —

Учені з'ясували, що вівсянка не підходить для прийому їжі на сніданок. За словами фахівців, даний продукт містить фітинову кислоту, яка сповільнює процес пробудження організму.


Учені назвали продукт, що загрожує печінці

— 2 травня 2018 —

Цей продукт багато для кого є улюбленим, однак з ним експерти зв'язують симптоми серйозних станів організму - рак, діабет 2 типу, серцево-судинні захворювання. До цього списку додалися ще безалкогольна жирова печінка й резистентність (несприйнятливість) до інсуліну.


Експерти назвали напій, що допомагає при аритмії

— 2 травня 2018 —

Аритмії змушують серце битися занадто швидко, повільно або нерівномірно і багато лікарів радять пацієнтам із передсердною або шлуночковою аритмією уникати напоїв з кофеїном.


За скільки днів можна зруйнувати своє здоров'я?

— 2 травня 2018 —

Малорухливий спосіб життя здатний усього за 14 днів суттєво погіршити здоров'я людини. З такою заявою виступили вчені, дізнавшись результати нового дослідження.


Чому фахівці забороняють чистити зуби відразу після їжі?

— 25 квітня 2018 —

Велика кількість людей намагається чистити зуби після кожного прийому їжі. Вони переконані, що це допоможе зберегти здоров'я зубів, захистить від галітозу. Однак група фахівців провела ряд досліджень, результати яких продемонстрували, що чищення зубів після трапези не тільки не захищає, але й серйозно шкодить зубам.


Наводимо порядок в організмі

— 25 квітня 2018 —

Почалася справжня весна, так що саме час зайнятися власним організмом. За зиму він набирає стільки шлаків, що це додає до п'яти кілограмів ваги. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс