Традиційна медицина

Що робити, якщо вкусив ґедзь

— 8 серпня 2021 —

Ґедзі — це літаючі комахи, самці яких харчуються нектаром квітів, а самки — кровоссальні. Вони живуть усюди, а найбільш активні в сонячну й теплу погоду. Ці комахи можуть нападати на тварин і людей.


Розповіли про побічку від одноразової вакцини Johnson & Johnson

— 1 серпня 2021 —

Введення вакцини Johnson & Johnson може викликати неврологічний розлад - синдром Гієна-Барре. Про це йдеться в інформаційному бюлетені до вакцини.


Шість небезпечних ознак атеросклерозу: як уникнути інсульту та інфаркту

— 1 серпня 2021 —

Надлишок "поганого" холестерину блокує прохід крові по судинах. В результаті кисень і поживні речовини, які знаходяться в крові не можуть досягти серця, що призводить до серцевого нападу.


Як без ліків швидко знизити тиск: поради кардіолога

— 1 серпня 2021 —

Допустимим показником тиску є 140/90. За таких цифр судини не ушкоджуються. Є окремі групи людей, у яких тиск в жодному разі не має перевищувати 130/85. Це хворі на цукровий діабет або серцеву чи ниркову недостатність.


Штам Delta накриє Україну. Назвали терміни

— 19 липня 2021 —

В Україні лікарі передбачають спалах індійського штаму коронавірусу Delta в липні або, коли люди повертатимуться після літніх відпусток. Про це заявила заслужена лікарка-епідеміологиня України Людмила Мухарська, пише РБК-Україна.


ВООЗ повідомила важливу інформацію про вакцинування

— 19 липня 2021 —

У Всесвітній організації охорони здоров'я просять не змішувати вакцини проти Covid-19 від різних виробників. Це може мати погані наслідки.


Чому знижені лімфоцити й що із цим робити

— 19 липня 2021 —

Лімфоцити - це один з видів білих кров’яних тілець (лейкоцитів). Як і всі лейкоцити, лімфоцити виробляються в кістковому мозкові і є найважливішим елементом імунної системи.


Сонячний удар: що робити, якщо від спеки темніє в очах і нудить

— 19 липня 2021 —

Тепловий удар – це перегрів. Він трапляється, коли тіло з яких-небудь причин не може охолонути, тобто повернутися до здорової температури (її значення - від 36,1 до 37,2°С).


Не менш небезпечний, ніж куріння: лікарі назвали фактор ризику ранньої смерті

— 11 липня 2021 —

До загальноприйнятих вимог збереження здоров'я, таких як не курити, більше рухатися, не зловживати алкоголем, треба додати ще одну, впевнені вчені.


Краще триматися в тіні: Комаровський назвав найнебезпечніший час для прогулянок на сонці

— 11 липня 2021 —

Відомий український педіатр Євген Комаровський не рекомендує українцям перебувати на сонці в проміжку з 10 до 16 годин.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс