Традиційна медицина

Що робити, якщо людина подавилася і задихається?

— 14 червня 2020 —

Людина може поперхнутися або вдавитися в будь-який момент. Найчастіше це відбувається під час прийому їжі. Ви вечеряєте в колі родини або друзів, як раптово хтось починає сильно кашляти. Інтенсивність кашлю лише збільшується при спробах прочистити горло. І хоча це досить поширене явище, завжди існує ризик летального результату.


Нейробіка: гімнастика для звивин

— 14 червня 2020 —

Ви пробували чистити зуби лівою рукою або ходити по квартирі із заплющеними очима? Не заради розваги. Роблячи звичні речі незвичним способом, ми тренуємо мозок.


Біль у суглобах: як зменшити натуральними засобами

— 12 червня 2020 —

Біль у суглобах досить розповсюджене явище. За даними різних опитувань і досліджень від нього страждають приблизно 15% жителів США й іноді зазнають дискомфорт у суглобах 30% людей у світі. Що таке суглоб – це місце, де дві кістки з’єднуються між собою хрящовою тканиною. Тіло людини нараховує більш 300 рухливих суглобів.


Як довго триває ефект дезінфікуючого засобу для рук?

— 29 травня 2020 —

У всьому світі люди вже втомилися від пандемії коронавірусу і з нетерпінням чекають на її закінчення. Однак боротьба зі смертельно небезпечною хворобою все ще триває.


Недуги від натуги. Як захистити суглоби в дачний сезон

— 29 травня 2020 —

Копати, обрізати, удобрювати, сіяти, саджати – у дачників справ дуже багато. Але важливо при цьому опікуватися не тільки про майбутній урожай, але й про свої суглоби.


Дача корисна для здоров’я

— 25 травня 2020 —

Проведення часу в саду пов’язано з такими ж перевагами для здоров’я і благополуччя, як і проживання у багатих районах, згідно з новим великомасштабним дослідженням.


Про що свідчить біль у потилиці

— 25 травня 2020 —

Біль у потилиці – неприємне відчуття, яке доставляє масу незручностей. Нерідко біль у потилиці сигналізує про серйозні проблеми із здоров’ям, тому потрібне негайне звертання по кваліфіковану медичну допомогу.


Яблучний оцет знижує рівень цукру в крові

— 20 травня 2020 —

Діабет типу 2 має ретельно контролюватися, оскільки високий рівень цукру в крові шкідливий для органів, тіла, здоров’я і небезпечний для життя. Дослідження, які проводять науковці, спрямовані на вивчення всіх продуктів і речовин, що могли б допомогти впоратися з його зростанням.


Молочні продукти не провокують запалення

— 20 травня 2020 —

Зрозуміло, що вживання певних продуктів, включаючи фрукти та овочі, може зменшити запалення, у той час як інші продукти, такі як перероблене м’ясо, підсолоджені цукром і смажені продукти, можуть сприяти запаленню.


Варто нагадати: Дзвоніть "103": що робити українцям без декларацій, які захворіли на COVID-19

— 8 травня 2020 —

Українці із симптомами COVID-19, у яких немає декларації з сімейним лікарем, мають телефонувати на номер «швидкої допомоги» - 103.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс