Традиційна медицина

Кориця гарна студентам і ненажерам

— 2 березня 2017 —

Недавнє дослідження американських учених довело, що кориця збільшує здатності до навчання й поліпшує пам'ять, ось чому вона особливо рекомендована студентам.


Травма голови - пам'ять удвічі гірше

— 2 березня 2017 —

Фахівці Дитячої лікарні Цинциннаті повідомили, що люди, які отримали легку або помірну травму головного мозку вдвічі більше схильні до порушень концентрації уваги.


Закони аптечки

— 2 березня 2017 —

Звичайно, ви знаєте, як правильно приймати ліки. А як правильно їх викидати? Просто викинути упаковку у відро для сміття? Відповідь невірна!


Пончик не буде солодким після чашки кави із двома ложками цукру

— 23 лютого 2017 —

Учені STI (Університет Вест Негрос, Філіппіни) установили, чому продукти втрачають солодкий смак після раніше випитих солодких напоїв або їжі із цукром.


Ожиріння партнерів заважає зачаттю дитини

— 23 лютого 2017 —

Пари, у яких обидва партнери страждають ожирінням, мають на 50% менше шансів стати батьками, чим пари з нормальною вагою.


Список найбрудніших місць навколо нас, що кишать мікробами

— 23 лютого 2017 —

Холоди й обридла вже зима - це сезон грипу й активності мікробів. Щоб максимально себе відгородити від усіляких інфекцій, потрібно знати, де найчастіше можна їх зустріти. Давайте познайомимося із найбільш брудними місцями, які так і кишать бактеріями та вірусам.


Ібупрофен від болів у спині не допоможе

— 23 лютого 2017 —

Популярні болезаспокійливі засоби, такі як ібупрофен, не ефективні від болів у спині й можуть викликати побічні ефекти, наприклад, виразку шлунка або кровотечу.


Масове погіршення зору українців - величезна проблема сучасності

— 23 лютого 2017 —

Так думають офтальмологи. Причиною такої тенденції є пристрасть до смартфонів і комп'ютерів. У британців навіть існує термін "смартфонна сліпота". Вона розвивається, якщо користуватися гаджетами в нічний час без додаткових джерел освітлення.


Як не слід пити каву

— 16 лютого 2017 —

Баристи й лікарі одноголосні в думці - і таким смачним напоєм, як кава, можна викликати "передозування".


Надлишок води так само шкідливий, як і її дефіцит

— 16 лютого 2017 —

Американські лікарі вирішили розвінчати міф про те, що пити стільки води, скільки можливо - це корисно. Учені повідомляють, що це - досить популярна омана й розуміння її буквально може нашкодити здоров'ю.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс