Традиційна медицина

Щеплення від небезпечних інфекцій зроблені лише п'ятій частині дітей

— 25 серпня 2016 —

Після випадку з Надією Савушкіною, яка майже не вмерла від правця через відсутність у Дніпропетровській області вакцини, питання вакцинації українських дітей від небезпечних інфекцій стало ще більш актуальним.


Замість швидкої - дзвоніть у колцентр!

— 25 серпня 2016 —

Міністерство охорони здоров'я України повідомило про плани на майбутнє - створити діючий колцентр для забезпечення громадян країни консультаціями фахівців.


Які вони "осінні" хвороби і як від них уберегтися

— 25 серпня 2016 —

Літо підходить до кінця і зовсім скоро прийде осінь, яка асоціюється у людей з дощами, холодом, застудою та грипом.


Сокові дієти руйнують печінку

— 17 серпня 2016 —

Фахівці вважають, що таке моно-харчування викликає утому й може стати причиною хвороби печінки. Незважаючи на це останнім часом сокові дієти набирають популярність.


Ученим удалося придушити процес розмноження вірусу імунодефіциту людини

— 17 серпня 2016 —

Ученим з Кембриджського університету й Королівського коледжу в Лондоні вдалося придушити розмноження ВІЛ, заблокувавши отвори в білковій оболонці. 


Оптимальний робочий тиждень для тих, кому за сорок

— 11 серпня 2016 —

Люди, чий вік перевалив за  40 років, мають працювати не більше 30 годин на тиждень, так думають співробітники австралійського Мельбурнського університету і японського Університету Кейо.


Грози небезпечні для роботи серця

— 11 серпня 2016 —

Експерти розповіли, що насправді відбувається з нашим "мотором" і судинами влітку, і як грамотно допомогти літній людині, якщо через погоду у неї скаче тиск і пустує серце.


Кориця допоможе в навчанні

— 3 серпня 2016 —

Фахівці Rush University Medical Center виявили унікальні властивості кориці - пряність може поліпшувати здібності людини до навчання.


Названі 5 найкорисніших сполучень продуктів

— 3 серпня 2016 —

Продукти харчування важливо сполучати не тільки за критеріями смаку, але й за корисністю, переконані фахівці. З найбільш ефективних у своєму позитивному впливі на здоров'я медики відібрали п'ять потужних комбінацій, пише likenews.com.ua.


Кому не можна їсти абрикоси

— 27 липня 2016 —

Завдяки величезній кількості солей калію абрикоси мають лікувальний ефект при аритміях, а також виконують сечогінну дію, через що корисні тим, хто страждає гіпертонією й набряками, у тому числі ниркового походження.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс