Традиційна медицина

Чому корисно перебувати на природі

— 11 липня 2019 —

Деякі з переваг природи для здоров’я пов’язані з тим, що люди отримують більше фізичної активності, коли знаходяться на вулиці. Але дослідження доводять, що можна поліпшити здоров’я, навіть сидячи на природі.


Знову про вплив кави на вагу

— 11 липня 2019 —

Оскільки ожиріння є серйозною проблемою для здоров’я суспільства і розповсюджується світом епідемія діабету, дослідники знову вивчили вплив кави на вагу. Вони вперше виявили, що напій може допомогти скинути зайві кілограми, завдяки стимуляції коричневого жиру, який спалює калорії.


Чоловіки чи жінки: з’ясували, хто в Україні більше курить

— 4 липня 2019 —

В Україні курять близько 8,2 млн людей (23% населення країни), з них понад 70% визнали, що хочуть позбавитися цієї шкідливої звички.


Поганий сон пов’язаний з нестачею необхідних вітамінів і мінералів

— 4 липня 2019 —

Нове дослідження, засноване на даних Національного обстеження здоров’я і харчування (NHANES), показує, що якість сну може бути пов’язана із нестачею необхідних вітамінів і мінералів у раціоні, причому найсильніший зв’язок спостерігається у жінок.


Яка дієта краща

— 4 липня 2019 —

З незліченними доступними дієтами для схуднення, які обіцяють вражаючі і швидкі результати, може бути незрозуміло, яка ж з них краща. Проте, поки творці і прихильники вважають, що їх програми перевершують інші, єдиної кращої дієти для схуднення не існує.


Продуктів харчування, які можуть допомогти при алергії

— 22 червня 2019 —

Ось список продуктів, які варто спробувати тим, кому знайома така проблема, як алергія.


Чому журавлина така корисна при інфекціях

— 21 червня 2019 —

Дослідження, проведені в Університеті Макгілла та INRS, показали, що екстракт журавлини робить бактерії більш чутливими до антибіотиків, що є перспективним способом обмеження їх стійкості до цих важливих ліків.


Нашому організму потрібен здоровий сніданок

— 21 червня 2019 —

Важливість сніданку часто не береться до уваги, тож легко потрапити в пастку, думаючи, що пропущення сніданку може допомогти вам скинути кілька фунтів.


Будьте обережними: Літні інфекції

— 20 червня 2019 —

Ось і літо розпалі... Саме у цей період активізуються збудники більшості інфекційних захворювань, тому потрібно бути обережними. Адже спалахи гострих кишкових інфекцій у літній період - річ звичайна.


Сезон черешні і вишні вже почався

— 9 червня 2019 —

Вже з'явилися красиві, ніжні плоди черешні, а за ними поспішає і вишня. Різні на смак, ці дивовижні ягоди радуватимуть нас на початку літа.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс