Традиційна медицина

Як у спеку впоратися з поганим самопочуттям

— 27 червня 2017 —

У спекотну погоду особливо часто загострюються мігрень, різкі стрибки тиску. Все це може вас "спіткати" на робочому місці, адже там ви проводите чимало часу. Тим більше, що часто робота – це стреси та тотальна спека.


Однаково в якій воді мити руки

— 21 червня 2017 —

Дослідження вчених Університету Рутгерса підтвердило, що миття рук у холодній воді є так само ефективним, як і в гарячій. Раніше вважалося, що гаряча вода ефективніше змиває бактерії.


Аспірин неефективний при атеросклерозі

— 21 червня 2017 —

Аспірин десятиліттями застосовувався для зменшення наслідків серцево-судинних захворювань, однак учені Університету Флориди виявили, що аспірин ніяк не впливає або виявляє мінімальний ефект на стан артерій пацієнтів з атеросклерозом. 


Виявляється, погодні умови впливають на сон

— 21 червня 2017 —

Погодні зміни впливають не тільки на навколишнє середовище, але й на загальну картину сну людини, стверджують дослідники Університету Тафтса.


Безцінна складова дитячого меню

— 21 червня 2017 —

Мова йтиме про куряче яйце. Це ж повноцінне джерело всіх харчових речовин, необхідних для нормальної діяльності організму людини. Білки, що містяться в ньому, практично повністю засвоюються організмом, а до складу жирів входить дуже корисна речовина - лецитин, що регулює кількість холестерину в організмі. 


Шоколад - проти аритмії

— 15 червня 2017 —

Дослідники Chan School of Public Health і медичного центру Beth Israel Deaconess у Бостоні повідомили про те, що щотижневе вживання невеликої кількості шоколаду дозволяє знизити ризик навіть серйозної аритмії. 


Асортимент доступних ліків буде розширений

— 15 червня 2017 —

У рамках програми «Доступні ліки» уряд України має намір розширити асортименти препаратів - планується, що нововведення буде реалізоване до 1 липня поточного року.


Ефірні олії ефективно борються зі стафілококом

— 15 червня 2017 —

Англійські лікарі, що зневірилися винищити патогенну форму стафілокока, який живе в деяких лікарнях, винайшли новий апарат, дія якого заснована на розпиленні ефірних олій.


Чому люди в грецьких селах живуть довше

— 14 червня 2017 —

Учені визначили одну із причин, через яку населення ізольованих гірських сіл Греції живе довше.  Причина довгого життя - варіація гена, що захищає серце та знижує рівень «поганих» жирів і холестерину.


Учені назвали найкориснішу кашу

— 14 червня 2017 —

Мало хто знає, що справжнім джерелом вітамінів і важливих для здоров'я мікроелементів є гречка. У ній міститься фосфор, калій, мідь, кальцій, амінокислоти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс