Кулінарія

Листкові палички з беконом

— 16 січня 2013 —

Тісто листкове дріжджове - 250 г, бекон - 80 г, орегано - 2 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., яйце куряче - 1 шт.


Шоколадний кекс з рідкою серцевиною

— 16 січня 2013 —

Жовтки - 3 шт., яйце - 2 шт., коричневий цукор - 1/3 скл., борошно - 2 ст. л., сіль, темний шоколад (70% какао) - 200 г, масло вершкове - 100 г.


Смачні рецепти з яловичини

— 16 січня 2013 —

М'ясо - один з найбільш популярних продуктів у раціоні сучасної людини. Особливо воно є актуальним у зимовий час, коли необхідна додаткова енергія для зігрівання організму.


Домашній майонез

— 9 січня 2013 —

1 жовток, 100 г олії рослинної, гірчиця чверть чайної ложки, оцет і сіль - за смаком.


Картопляний рулет зі шкварками

— 9 січня 2013 —

Картопля варена - 300 г, борошно - 250-300 г, крохмаль - 1 ст. л. (без гірки), сметана - 1 ст. л., масло вершкове - 40 г, яйце - 2 шт., цибуля ріпчаста - 2 шт., бекон або грудинка - 200 г, зелень петрушки, сіль, перець.


Суп-пюре з червоної сочевиці

— 9 січня 2013 —

Суп-пюре з червоної сочевиці - мерджмек чорбаси - найзнаменитіша страва турецької кухні. Найніжніше пюре увібрало в себе всю користь сочевиці та свіжих овочів.


П'ять рецептів смачних сирників

— 9 січня 2013 —

Здавалося б, посмажити сирники простіше простого. Однак у кожної господарки свій рецепт. Секретами готування цієї страви діляться професіонали.


Різдвяний стіл. 12 страв на Святий вечір

— 2 січня 2013 —

Новонароджений рік приводить за собою й одне з найясніших релігійних свят - Різдво Христове, котре православні християни відзначають 7 січня.  А напередодні, 6 січня 40-денний різдвяний піст закінчується Святим вечором, під час якого родина збирається за Різдяним столом для святкової вечері.


Вершково-карамельний торт

— 26 грудня 2012 —

Для бісквіта: 180 г цукру, 150 г борошна, 4 яйця, 1 ч. л. ванільного цукру. Половина порції карамельного соусу.

Для крему: 700 мл жирних вершків (30-38%), 100-150 г цукрової пудри (кількість регулюємо за смаком).
Для просочення: 70 мл солодкого лікеру, 150 мл води, 3 ст. л. цукру.

Сирні пиріжки та кошички для салату

— 26 грудня 2012 —

Тісто: 2,5 склянки борошна, 250 г маргарину, 6 столових ложок сметани, 0,5 чайної ложки соди, гашеної оцтом або лимонним соком.

Начинка: 2 плавлених сирки, 3 яйця, 3 цибулини, сіль, перець - за смаком.


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...