Кулінарія

Спеції - що до чого підходить

— 29 травня 2013 —

Щоб ваша страва вийшла смачною і ароматною, потрібно знати, які саме пряності підходять до певних страв.


Як засолити скумбрію

— 29 травня 2013 —

Скумбрія - морська рибка, цінна своїм найніжнішим м'ясом. Солона скумбрія продається в магазинах, однак, набагато приємніше їсти рибу, приготовлену своїми руками в домашніх умовах.


Домашній крем-сир

— 22 травня 2013 —

500 г ряжанки, 500 г кефіру, 250 г сметани, 0,5-1 ч. л. солі (залежно від бажаного смаку).


Салат з курки з огірками та горіхами

— 22 травня 2013 —

200 г вареної курки, 2 солоних огірки, 1 свіжий огірок, 2 яйця, 50 г волоських горіхів, кілька пір'їн зеленої цибулі, 150 г маринованих грибів;
заправлення: 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці, сіль, перець - за смаком.


Кекс на згущеному молоці

— 22 травня 2013 —

120 г борошна, 4 яйця, 380 г згущенки (банка), 50 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням).


Дев'ять рецептів картопляного пюре

— 22 травня 2013 —

Щоб пюре вийшло смачним, потрібно дотримуватися кількох правил.


Як зварити пиво вдома

— 22 травня 2013 —

З усіх різноманітних напоїв найбільш споживаним чоловіками, звичайно ж, є пиво. Бурштинове, з неповторним хмільово-солодовим смаком і ароматом, з приємною гіркуватістю, під нього добре вести чоловічі розмови про риболовлю, машини, політику, Олімпіаду, та чимало про що ще. А якщо цей напій не із бляшаної банки, а живий, домашнього приготування, то тоді бесіда стає вже зовсім задушевною.


Курячий рулет

— 15 травня 2013 —

1 кг курячого філе, 25 г желатину, 2 зубочки часнику, сіль, паприка, чорний мелений перець, сухі трави.


Кекс із сухофруктами

— 15 травня 2013 —

120 г коров'ячого масла, 120 г цукрової пудри, 130 г борошна, 5 яєчних жовтків, 300 г будь-яких сухофруктів, 1 пакетик розпушувача, шкірка половини лимона, трохи рому.


Сирні ірландські коржики

— 15 травня 2013 —

Кефір - 1 склянка, борошно - 2 склянки, шинка - 250 г (можна без неї), тертий сир - 1 склянка, сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л., рослинна олія для смаження, зелень і приправи - за бажанням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...