Здоров'я

Використання кисломолочних продуктів у лікувальних цілях

— 27 березня 2013 —

Сучасна медицина стверджує, що регулярне споживання кисломолочних продуктів зміцнює здоров'я та подовжує життя. Всі кисломолочні продукти (кефір, ряжанка, варенець, кисляк, ацидофільне молоко, кумис, чал, йогурт) поліпшують апетит, мають легку проносну дію, а також виводять радіонукліди, солі важких металів, токсини й шлаки.


Запаморочення: хвороба або симптом?

— 27 березня 2013 —

Запамороченням можна назвати відчуття мнимого крутіння свого тіла, предметів, що оточують, або крутіння усередині своєї голови. Подібне відбувається, якщо швидко обертатися, наприклад, на каруселі. Однак, якщо запаморочення виникло без видимої причини, це може бути симптомом якого-небудь захворювання. Як правило, воно супроводжується почуттям нестійкості, імітуючи мниме «падіння з висоти», а також почуттям порожнечі під ногами.


Сім найкорисніших продуктів для суглобів

— 20 березня 2013 —

Чому суглоби нас підводять? І чим їм допомогти, щоб міцно триматися на ногах? 


Насіння льону вилікує серце та шлунок

— 20 березня 2013 —

Насіння льону - найбагатше природне джерело з унікальними діючими речовинами. 


Щіпка спецій замінює жменю таблеток

— 20 березня 2013 —

Медики довели, що за допомогою спецій можна вилікуватися. Пряності - діючі ліки в боротьбі з серцево-судинними та навіть онкологічними захворюваннями


Ця пекельна печінкова коліка

— 20 березня 2013 —

Печінкову (або жовчну) коліку можуть викликати довгострокові хронічні та гострі захворювання печінки і жовчних шляхів. Найбільш часто вона виникає при жовчнокам'яній хворобі. Причому камені в жовчному міхурі можуть тривалий час не викликати ніяких симптомів, якщо знаходяться у тілі або на дні міхура. Але як тільки вони починають рухатися...


Як подолати весняний авітаміноз

— 20 березня 2013 —

З приходом весни люди все частіше скаржаться на поганий настрій, хронічну втому, слабкість і нервозність. Все це, за словами лікарів, прояви авітамінозу - недоліку вітамінів в організмі людини після зими. Нерідко він супроводжується зниженням працездатності, погіршенням пам'яті, сонливістю, частими застудами та загострення хронічних і генетичних хвороб.


Весняну втому попередять легка їжа, сон і дозовані навантаження

— 20 березня 2013 —

Перехід від зимової «сплячки» до більш активного способу життя навесні повинен бути поступовим, оскільки різке збільшення навантажень може викликати проблеми з адаптацією організму, ознакою чого є гіповітаміноз.


Чи вміємо ми правильно приймати ліки?

— 13 березня 2013 —

Поки нічого не болить, про таблетки не згадуємо. Тим часом, кожній таблетці визначена своя година - час і порядок прийому і, якщо почали лікуватися ліками, то необхідно врахувати всі тонкості! Ліки, прийняті у невизначену годину, можуть виявитися не тільки марним, але й шкідливим.


Лікуємо печінку народними засобами

— 13 березня 2013 —

Наші предки вважали печінку не тільки головним органом, але й вмістищем душі. Не лукавлячи можна сказати, що здорова печінка - здоровий організм. А якщо ні? Допоможе народна медицина. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс