Традиційна медицина

Укус кліща може мати несподівані наслідки

— 14 серпня 2014 —

За словами американських фахівців, через укуси кліщів виду Amblyomma americanum зростають показники алергії на м'ясні продукти. 


Не крутіть хребет!

— 14 серпня 2014 —

Людина відчуває втому в спині, плечовому поясі та потилиці, коли доводиться довго стояти.


Людина складається із сотень кісточок

— 6 серпня 2014 —

Усі ми вивчали в школі анатомію та знаємо, що кістяк людини - це механічна опора для м'яких тканин тіла. Він так само виконує функцію захисту внутрішніх органів. Але, мало хто знає, що доросла людина має 206 кісток, а ось дитина більше 300.


Депресія приводить до слабоумства

— 6 серпня 2014 —

Люди похилого віку з депресією більш схильні до розвитку деменції*, однак дослідники поки що не змогли пояснити точну природу відносин між двома цими захворюваннями 


Дієти можуть привести до серйозних відхилень у психіці й організмі

— 6 серпня 2014 —

Чим раніше жінка починає сідати на дієти, тим більше ймовірність прихопити різні проблеми зі здоров'ям, включаючи розлади харчування й алкоголізм, пише The Daily Mail з посиланням на роботу вчених. 


Зелений чай з молоком допоможе схуднути

— 30 липня 2014 —

Якщо вас не надихає ваше відображення в дзеркалі, а суворі дієти не для вас - зелений чай з молоком - це те що лікар прописав.


Чому мерзнуть руки й ноги

— 30 липня 2014 —

Досить часто багато хто зіштовхується з тим, що його ноги й руки починають мерзнути не тільки в морозний зимовий день, але й у приміщенні, де кімнатна температура.


Якщо порушений серцевий ритм

— 30 липня 2014 —

Звичайне життя людини супроводжується биттям серця, але воно працює настільки тихо, що прослухати пульс можна тільки спеціальними методами. Коли серцебиття починає відчуватися, то навантаження на систему кровообігу посилюється.


Молоко з лабораторії є кориснішим молока від корівок

— 23 липня 2014 —

Коров'яче молоко є цінним продуктом харчування, однак, на жаль, не позбавленим недоліків. Молоко, що планує виробляти одна компанія зі США, є ідеальним у всіх відносинах, так воно буде кориснішим та дешевшим молока «від Корівок».


Захоплення «СЕЛФІ» є невиліковним психічним розладом

— 23 липня 2014 —

До такого висновку прийшли вчені з Американської психіатричної асоціації. У Чикаго вони представили кваліфікацію нової хвороби за назвою «selfies». 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс