Традиційна медицина

Переохолодження: ваші дії!

— 25 грудня 2013 —

Взимку іноді достатньо п’ятнадцятихвилинного очікування транспорту або короткої прогулянки засніженим парком, щоб промерзнути «до кісток». Навіть при нульовій температурі повітря легко промочити взуття, застудити ноги, а вранці прокинутися із застудою.


Виноградними кісточками по ракових клітинах

— 18 грудня 2013 —

Учені Онкологічного центру Університету штату Колорадо (США) здійснили лабораторний синтез найбільш активного компонента екстракту виноградних кісточок B2G2. Як показали дослідження, ця синтезована сполука запускає механізм загибелі ракових клітин простати, відомий як апоптоз, залишаючи здорові клітини непошкодженими.


Перегляди спортивних передач допомагають залишатися у формі

— 18 грудня 2013 —

Переглядаючи спортивні передачі, можна підтримувати фізичну форму, вважають співробітники медичної школи при Університеті Західного Сіднея в Австралії.


Низький тиск: як допомогти організму

— 18 грудня 2013 —

Люди з низьким артеріальним тиском дуже рідко звертаються до лікаря. Для них занепад сил і безпричинна слабкість - нормальний стан, до якого вони вже звикли. Через відсутність енергії якість життя, звісно ж, погіршується.


Склеротерапія замість скальпеля

— 11 грудня 2013 —

При варикозному розширенні вен нижніх кінцівок вузли, що утворилися на венах, є серйозним косметичним дефектом - настільки серйозним, що багато жінок, котрі страждають варикозом, змушені носити штани протягом багатьох років.


У Києві будуть лікувати псоріаз на новітніх розробках

— 11 грудня 2013 —

У Києві введуть новітню методику лікування псоріазу та інших хронічних дерматозів, в основі якої лежить розробка українських лікарів та інженерів - кабіна для вузькострічкової фототерапії.


Як зупинити головний біль перш, ніж він почнеться?

— 11 грудня 2013 —

8 порад про те, як без ліків перемогти мігрень і забути на цілий день про біль.


Харчовий раціон при артрозі з протизапальним ефектом

— 4 грудня 2013 —

Сьогодні одне з перших місць серед всіх захворювань опорно-рухового апарата займає первинний остеоартроз. 


Запобігаємо сезонному загостренню циститу

— 4 грудня 2013 —

Цистит, тобто запалення стінки сечового міхура, - досить часте захворювання. Цистит буває й у чоловіків, але представниці прекрасної половини людства страждають від цього захворювання частіше. Це пов'язано з особливостями жіночої анатомії (короткий і широкий сечівник, близькість природних шляхів інфекції), а також фізіології (зміни в організмі в період менопаузи).


Як підготувати дитину до сезону ГРВІ

— 4 грудня 2013 —

Чим і як лікувати дитину, яка хворіє? У цій статті приводяться поради досвідчених педіатрів, які допоможуть зберегти здоров'я вашому чаду в підступну пору застудних захворювань.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс