Традиційна медицина

Як виявити рак на ранніх стадіях

— 5 листопада 2014 —

Лікування онкологічних захворювань найбільш ефективне на ранніх стадіях. Для того щоб вчасно виявити утворення ракової пухлини, потрібно вчасно проходити медичний огляд у фахівців.


Довгий сон шкідливий для здоров'я

— 2 листопада 2014 —

Виявляється, приводити до негативних наслідків для настрою, зовнішності та здоров'я може не тільки недолік сну, але і його надлишок.


Робота продовжує життя

— 29 жовтня 2014 —

Нове дослідження виявило ознаки прискореного старіння в ДНК чоловіків, які є безробітними протягом більш ніж 2 років.


Різниці між повільними та швидкими способами схуднення немає

— 29 жовтня 2014 —

Відповідно до розповсюдженої думки, дієти, що дозволяють скинути велику кількість кілограмів за короткий строк, марні, оскільки через деякий час кілограми однаково повертаються.


Нестача гормону естрогену викликає у жінок переїдання

— 29 жовтня 2014 —

Багато жінок страждають від компульсивного переїдання. Цим терміном позначають схильність з'їдати великий обсяг їжі за короткий час, зазвичай через психологічний дискомфорт - стреси, втому, сум, гнів. Якщо подібні «напади» відбуваються часто, людина, звісно ж, починає набирати зайву вагу. 


Руки потрібно мити спиртом

— 22 жовтня 2014 —

Співробітники великої кількості лікарень США тепер будуть використовувати замість мила спиртовий гель, що швидко висихає. Поширення інфекції в лікарнях є великою проблемою: стан хворих погіршується, мікроорганізми щорічно стають причиною двадцяти тисяч смертей у США. Частіше мікроби переносяться на руках медсестер, лікарів, лаборантів та іншого персоналу лікарні, що контактує з пацієнтами.


Розроблений тест для визначення раку за аналізом крові

— 22 жовтня 2014 —

Нова робота, опублікована в журналі FASEB, присвячена застосуванню методу гель-електрофорезу одиничних клітин (методу Днк-комет) для пророкування ймовірності розвитку онкологічного захворювання.


П'ятірка щоденних продуктів для дітей

— 22 жовтня 2014 —

Для зростаючого дитячого організму дуже важливе правильне харчування, тому мамі необхідно підібрати продукти, які потрібно включати в щоденний раціон дитини.


Кава знижує ризик виникнення діабету

— 15 жовтня 2014 —

Щоденне вживання кави знижує ризик виникнення діабету другого типу. 


Любителям бігу. Поради початківцям

— 15 жовтня 2014 —

Будь-який вид оздоровлення корисний, якщо ним займатися в міру та без фанатизму. Навантаження мають бути розумними і відповідати рівню підготовки та фізіологічному стану фізкультурника.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс