Традиційна медицина

Шипшина знижує тиск і скорочує ризик розвитку діабету

— 17 грудня 2014 —

Шведські вчені з'ясували нові властивості шипшини: щоденне вживання напоїв на основі екстракту шипшини скорочує ризик розвитку діабету другого типу і серцево-судинних захворювань.


Хронічний стрес може загрожувати шизофренією

— 17 грудня 2014 —

Відомо, що регулярний стрес погано впливає на здоров'я і загострює наявні захворювання. У ході нового дослідження фахівці із клініки Рурського університету Бохума з'ясували, що хронічний стрес також веде до розвитку шизофренії і перманентних ушкоджень мозку.


«Що з'їсти, щоб настрій піднести?»

— 17 грудня 2014 —

Британські вчені розробили список продуктів, які мають входити в раціон, щоб настрій залишався гарним з настанням осені та зими. Це меню було розроблене спеціально для лондонців, які не з чуток знають, що таке похмура погода.  


Чим небезпечний дисбактеріоз

— 17 грудня 2014 —

Особливо часто цим ускладненням «грішать» антибіотики - особливо коли вони приймаються або призначаються неправильно, не за призначенням лікаря.


Струнка фігура - ще не ознака здоров'я

— 10 грудня 2014 —

Поряд зі зростанням числа випадків виснаження при ожирінні, коли організм зазнає нестачу живильних речовин, дієтологи відзначають і іншу тенденцію - ознаки ожиріння та діабету у людей з досить стрункою фігурою.


Як зміцнити серцевий м'яз і продовжити собі життя?

— 10 грудня 2014 —

Якщо запитати у людини, який найважливіший м'яз у людському тілі, то відповідь не буде однозначною. Нехай жінкам властиво задивлятися на розвинений прес або тверді біцепси хлопців, але проте найбільш життєво необхідним залишається серцевий м'яз і його, як і інші, можна та потрібно тренувати.


Плач дитини розповість про її здоров'я

— 3 грудня 2014 —

Чому немовля плаче, ясно далеко не завжди. Зате те, як саме воно це робить, залежить від стану його нервової системи, і за висотою лементу дитини можна визначити,  чи правильно розвивається її блукаючий нерв.


СМС-повідомлення шкідливі для здоров'я

— 3 грудня 2014 —

Лікарі вже виділили «синдром пальця мобільного телефону». У зоні ризику - любителі перекидатися короткими повідомленнями.


Розігрівати їжу в пластикових контейнерах небезпечно

— 3 грудня 2014 —

Розігрівати їжу в пластикових контейнерах у мікрохвильовці небезпечно: висока температура приводить до виділення з пластику шкідливих хімічних сполук, і вони неминуче потрапляють у вміст контейнера.


Риб'ячий жир врятує від головного болю

— 26 листопада 2014 —

Риб'ячий жир і омега-3 поліненасичені жирні кислоти мають виражений протизапальний і знеболюючий ефект.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс