Традиційна медицина

Обійматися корисно для здоров'я

— 8 жовтня 2014 —

Обійматися корисно для здоров'я. Гіпертонія або підвищений артеріальний тиск є приводом для занепокоєння багатьох людей. На жаль, наявні в продажі ліки не завжди дозволяють домогтися потрібного ефекту. А головне, гіпертонія не зникає, і через деякий час проблеми з тиском з'являються знову. На щастя, італійським дослідникам удалося знайти по-справжньому ефективний засіб.


Як запобігти застуді

— 8 жовтня 2014 —

Медики радять уважніше поставитися до свого здоров'я в осінній сезон, щоб уникнути гострих респіраторно-вірусних інфекцій.


Як зробити своє мислення позитивним

— 8 жовтня 2014 —

Пропонуємо вам кілька FeеlGood-порад, як навчитися мотивувати себе й настроїти своє мислення на позитивний лад. 


Шкоду від солодких напоїв нейтралізує ходьба

— 1 жовтня 2014 —

Уживання великої кількості солодких газованих напоїв погано впливає на здоров'я, однак фахівці знайшли нескладний спосіб, як нейтралізувати шкоду. Виявляється, достатньо робити на тиждень 12 тисяч кроків, щоб шкідлива звичка не завдавала шкоди здоров'ю, повідомили американські дослідники.


Жінкам потрібно приймати калій для продовження життя

— 1 жовтня 2014 —

Жінці потрібно приймати калій для продовження життя. Учені з'ясували, що жінкам у період після настання менопаузи необхідно вживати калій. Цей корисний елемент знижує ризик розвитку інсульту та загальний ризик передчасної смерті жінок у постменопаузі.


Горе вбиває імунітет

— 1 жовтня 2014 —

Народна мудрість говорить, що велике горе здатне вбити і здорову людину - і це вірно. Учені виявили, що переживання втрати близьких людей приводить до різкого ослаблення імунної системи - це явище особливо виражене у людей похилого віку.


Харківські вчені здійснили прорив у лікуванні раку

— 24 вересня 2014 —

Українські онкологи - Сергій Литвиненко, Євгеній Баранник, Анатолій Марусенко, Віктор Пупченко та Ганна Линська - визнані гідними державної премії за розробку в області діагностики та лікування раку.


Болі в серці: як відрізнити остеохондроз від стенокардії

— 24 вересня 2014 —

За статистикою 80% населення страждають від болів у спині. Таку високу ціну людство заплатило за вміння ходити на двох ногах. Правда, пізніше проблеми з хребтом стали турбувати його через сидячий спосіб життя, гіподинамію та інші завоювання цивілізації. 


Сіль прискорює старіння клітин

— 17 вересня 2014 —

Уживання великої кількості солі прискорює процес старіння. Те, що незамінний кристал натрію має негативні побічні ефекти (підвищує тиск, призводить до інсультів та інфарктів) відомо давно. Але що його вживання пов'язане з клітинним старінням, учені виявили вперше. 


Кросворди та судоку гарні на шкільних уроках

— 17 вересня 2014 —

На думку британських дослідників з Кембриджського Університету, для розвитку інтелекту дітей корисно на уроках використовувати такі головоломки, як судоку або кросворди. Судоку (головоломка з числами) сприяє поліпшенню пам'яті, а кросворди та різні ігри зі словами роблять мову більш швидкою та розширюють словниковий запас дітей.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс