Традиційна медицина

Щоб мати міцні кістки в старості, потрібно займатися спортом замолоду

— 23 квітня 2014 —

Активні заняття спортом у школі можуть захистити людину від переломів у літньому віці, установили американські вчені. Дослідження колишніх бейсболістів 80 років показало: їхні руки були сильнішими, ніж в однолітків, незважаючи на те, що вони не займалися спортом уже більше 
50 років.


Підліткам просто необхідно займатися в тренажерному залі

— 23 квітня 2014 —

Підлітків можна вберегти від виникнення діабету та від проблем із серцем у майбутньому. Для цього достатньо додати побільше силових тренувань у щоденний режим шестикласників. Сильні, треновані підлітки не страждають від метаболічних розладів і мають здорове серце, відповідно до нової публікації в журналі "Pediatrics".


Сполуки з пластику викликають проблеми зі здоров'ям

— 16 квітня 2014 —

Останнім часом фахівці усе частіше говорять про шкоду бісфенолу А, що міститься в пластику. Вважають, він негативно позначається на гормональному фоні та провокує цілий набір захворювань. Дійсно, бісфенол А входить до складу практично всіх пакувальних матеріалів для продуктів харчування, а також до складу пластикових виробів, які використовуються для споживання їжі (посуд, столові прилади, дитячі пляшечки). 


Який сніданок небезпечний для здоров'я

— 16 квітня 2014 —

Багато хто знає, що не можна в жодному разі пропускати ранкову трапезу. Але при цьому не всі продукти можна вживати на сніданок. Вживання деяких з них натще може погано позначитися на здоров'ї.


Кардіотренування в молодості гарантують ефективну роботу мозку

— 16 квітня 2014 —

Аеробні навантаження у 20 років - вірний вибір, адже вони допоможуть захистити мозок у середньому віці. Підійде біг, плавання, катання на велосипеді. Ці заняття дозволяють зберегти розумові здібності та пам'ять через 20 років, повідомляє Бі-бі-сі. Кардіопідготовка показує, наскільки добре організм поглинає кисень під час тренувань і транспортує його до м'язів. І це є важливим фактором здоров'я.


Зона ризику - печінка

— 9 квітня 2014 —

За усіх часів медицина важливу роль завжди відводила одному з ключових органів нашого тіла - печінці. «Основними факторами ризику для печінки є погана екологія, стреси, малорухомий спосіб життя та високовуглеводний характер харчування», - вважає професор, доктор медичних наук, лікар-гастроентеролог Євгеній Сас.


Увага: хвороба брудних рук!

— 9 квітня 2014 —

Фактично літо приходить набагато раніше, ніж за календарем. У дорослих починаються роботи в полі, саду, на городі, а у дітей - у пісочниці. І отут є важливою і потрібною увага, особливо до дитини, адже нас усюди пильнує різного роду небезпека.


П'ять помилок, які ми робимо на шляху до стрункості

— 2 квітня 2014 —

Яких помилок припускаються люди, що прагнуть схуднути, але в результаті не досягають позитивних результатів.


Корисні властивості вітаміну D

— 2 квітня 2014 —

Цей жиророзчинний вітамін трохи виділяється із загального пула вітамінів. Чим же?


Авторитарний підхід у вихованні дитини приведе до дитячого ожиріння

— 2 квітня 2014 —

Діти, чиї батьки жорстко їх контролюють і зневажають спілкуванням, частіше мають діагноз «ожиріння». Як відзначає «Live Science», діти у віці 2-5 років, батьки яких установили жорсткі рамки взаємин, що не дають право на діалог або прояви ніжних почуттів, на 30% частіше страждали ожирінням, чим їхні однолітки, що мають люблячих і більш лояльних батьків.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс