Традиційна медицина

Живіт як барабан: що робити при метеоризмі

— 17 вересня 2014 —

Неприємні відчуття - живіт як барабан, - можуть бути спровоковані як неправильним уживанням їжі, так і бути синдромом серйозних захворювань шлунково-кишкового тракту. 


Відмінність чорного активованого вугілля від білого

— 10 вересня 2014 —

Сьогодні в аптеці можна знайти й біле вугілля. 


Відмова добиратися на роботу на машині допоможе запобігти ожирінню

— 10 вересня 2014 —

Можна втратити близько трьох кілограмів ваги, якщо відмовитися добиратися на роботу на машині та пересісти на велосипед, громадський транспорт або пройтися пішки, вважають експерти з Великобританії. 


Локшина швидкого готування небезпечна для серця

— 10 вересня 2014 —

Китайці подарували людству не тільки такі, безумовно, корисні речі як порох, натуральний шовк і папір, але й сумнівний винахід за назвою «локшина швидкого готування». Шкоду цієї їжі для серця виявили вчені з Кореї.


Імунітет людини залежить від дати її народження

— 10 вересня 2014 —

Учені порівняли зразки пуповинної крові 100 немовлят, що з'явилися на світ у Лондоні в травні та листопаді в період 2009-2010 рр. 


7 способів заспокоїти нерви

— 10 вересня 2014 —

Ви почуваєте себе роздратованим та ніяк не можете заспокоїтися? Спробуйте застосувати ці прості способи боротьби з нервозністю.


Чи всі хвороби від нервів

— 3 вересня 2014 —

Так уже влаштований людський організм, що ідеального стану здоров'я досягти майже неможливо. Не даремно вважається, що здоров'я краще багатства, і його ні за які гроші не купиш.


Основи здорового харчування закладаються в ранньому дитинстві

— 3 вересня 2014 —

Дослідження, проведене вченими з Технологічного Університету Квінсленда, показало: дитячий раціон харчування істотно впливає на майбутні переваги в їжі. Якщо батьки годували дитину здоровою їжею, то у неї значно знижувався ризик ожиріння та інших проблем, пов'язаних з вагою. У своєму дослідженні вчені проаналізували раціон дітей у віці від 12 до 16 місяців.


Токсичний гепатит та його лікування

— 1 вересня 2014 —

Досить розповсюдженим захворюванням нашого часу є гепатит. Гепатит - це, по суті, назва, що поєднує хронічні й гострі дифузійні запальні захворювання печінки, що мають різноманітну етиологію.


Що вибрати інгалятор або небулайзер?

— 22 серпня 2014 —

Захворюваннями дихальних шляхів, на жаль, страждають і дорослі, і діти. Неблагополучна екологічна обстановка, вірусні інфекції, алергійні захворювання є причинами виникнення респіраторних захворювань, які загострюються з настанням холодної пори року.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс