Традиційна медицина

Від чого лікує музика Моцарта

— 26 листопада 2014 —

Музика здатна вилікувати від неврозів і стресів. Головне - знати, що і коли слухати.


Жувальна гумка не перетравлюється? Медичні міфи

— 26 листопада 2014 —

Коли ми були дітьми, нам говорили, щоб ми не сміли ковтати жувальну гумку, тому що вона перетравлюється сім років. А ще раніше ми вірили, що вона буде лежати в шлунку, невразлива для звичайних процесів розщеплення та переробки їжі. 


Масаж при остеохондрозі

— 21 листопада 2014 —

Остеохондроз - хронічне дегенеративне захворювання хрящової та кісткової тканини хребта. Розвиток остеохондрозу - неминуча плата за прямоходіння, адже саме в такому положенні тіла навантаження на хребет зростає.


Є препарат, що знижує ризик віл на 90 відсотків!

— 19 листопада 2014 —

Французькі фахівці розробили препарат, що знижує ризик зараження ВІЛ на 90 відсотків. 


Лікарі можуть повідати про проблеми зі здоров'ям, дивлячись у ваші очі

— 19 листопада 2014 —

Чи уважно розглядають люди в дзеркалі свої очі? Але, скажете, у ньому лише можна побачити наслідки бурхливого свята, високого тиску, перевтоми, недосипання, багатогодинного пильнування біля монітора... Усе вірно, але набагато довшим вийде список, якщо у ваші очі загляне лікар.


Людина товстіє не від калорійної їжі

— 12 листопада 2014 —

Надлишкові калорії не впливають на зайву вагу людей. Причина проблем з вагою - у малорухомому способі життя. Зростає кількість людей, які ніколи не займалися фізичними вправами. Також учені відзначили й ріст абдомінального ожиріння («пивного живота»).


Смійтеся частіше, це зміцнює серце

— 12 листопада 2014 —

Про те, що сміх продовжує життя, знають усі. Але сам механізм продовження життя знайомий не кожному. У цій статті ми спробуємо зірвати завісу таємниці і розповімо, чому потрібно виділити хоча б чверть години на день для сміху.


Приступ печінкової кольки

— 12 листопада 2014 —

Печінкова колька - це типовий прояв жовчнокам'яної хвороби. За даними статистики, перша допомога при печінковій кольці потрібна кожному десятому чоловікові і кожній п'ятій жінці.


Чому каву краще пити солодкою

— 5 листопада 2014 —

Сполучення цукру з кофеїном впливає на концентрацію й увагу. Кава без цукру зовсім не здійснює необхідної дії, говорять іспанські дослідники.


Продукти, які корисні для суглобів

— 5 листопада 2014 —

Сприятливу дію на суглоби здійснюють такі продукти як спаржа, гарбуз, і навіть авокадо (з'їдайте 1 штуку середнього розміру протягом тижня). У них багато речовин, що підтримують еластичність хрящової тканини, магнію та вітамінів групи В.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс