Традиційна медицина

Сварки батьків позбавляють дітей здатності контролювати свої емоції

— 14 січня 2015 —

Конфлікти та насильство в родині формують нейробіологічні, когнітивні й поведінкові особливості дитини. 


Знайдено ліки від алергії на кішок

— 14 січня 2015 —

Німецькі медики розробили новий спосіб боротьби з алергією на кішок. Результати їхніх вишукувань виявилися настільки цікавими, що були представлені в Ріо-де-Жанейро на конгресі Всесвітньої організації алергії.


Що їсти холодною зимою, щоб не замерзати

— 14 січня 2015 —

Щоб зігрітися в зимову холоднечу, не завжди достатньо одягтися потепліше. Іноді від холоду не рятують навіть кілька светрів. Чому так? Можливо, варто просто змінити раціон харчування.


Кілька порад дратівливій людині

— 5 січня 2015 —

Кілька порад дратівливій людині.


Від діабету захищає йогурт

— 5 січня 2015 —

Такий висновок зробили вчені з Гарвардської школи охорони здоров'я, які проаналізували результати трьох різних досліджень. 


Чи вистачає вам вітаміну D - тест

— 5 січня 2015 —

Вітамін D - один з найбільш важливих для нас. Починаючи з раннього дитинства і до глибокої старості, він забезпечує здоров'я зубів і кісток, регулює обмін речовин.


Переживання матері посилюють відчуття болю у дитини

— 29 грудня 2014 —

Відчуття болю маленькою дитиною залежить від психологічного стану її матері, довели британські дослідники з Даремського університету. З цієї причини вони рекомендують жінкам тренувати нерви, перш ніж заводити дітей.


Гормональні зміни у чоловіків, які очікують народження дитини

— 29 грудня 2014 —

Американські дослідники виявили, що під час вагітності гормональний фон змінюється не тільки у жінки, але й у її партнера, пише Meddaily.


Цікавий спосіб захисту від вірусів

— 29 грудня 2014 —

Ученим з університету Карнегі-Меллон удалося встановити, що фізичний контакт у вигляді обіймів з близькою людиною може поліпшити психологічний стан людини.


Травма голови підвищує ризик інсульту

— 17 грудня 2014 —

Американськими вченими встановлено, що навіть невелике ушкодження голови та шийного відділу, може збільшити ризик формування перших симптомів інсульту серед людей, віком до 50-ти років.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс