Традиційна медицина

Українські хірурги провели унікальну операцію немовляти

— 26 лютого 2014 —

28 січня 2014 року в ДУ «Інститут педіатрії, акушерства й гінекології АМН України» у відділенні хірургічної корекції вроджених пороків розвитку дітей бригада лікарів провела унікальну операцію. З легенів новонародженої дівчинки була вилучена гігантська 12-сантиметрова пухлина.


П'ять ранніх ознак діабету

— 19 лютого 2014 —

Кількість людей, які страждають на діабет, постійно збільшується, що викликає тривогу медиків по всьому світу. У рамках боротьби з цією хворобою, група вчених вирішила виділити основні переддіабетичні симптоми, які при ранньому виявленні дозволять уникнути цього небезпечного захворювання.


Понад 80% хвороб у дитячому віці - це хвороби органів дихання

— 19 лютого 2014 —

Понад 80% хвороб у дитячому віці - це хвороби органів дихання, і ці ж хвороби серед причин смертності дітей - на першому місці. Отже, застуду не можна ігнорувати.


Не сідайте на дієту Дюкана!

— 12 лютого 2014 —

Дієти з високим вмістом білка можуть збільшити ризик розвитку захворювань нирок, вважають іспанські дослідники з університету Гранади.


Дратівливі люди частіше хворіють і швидше старіють

— 5 лютого 2014 —

Американські фахівці, дослідивши дані майже 700 літніх людей, дійшли висновку, що спілкування з родичами, друзями і сусідами у віці 65-90 років дозволяє залишатися здоровим і фізично активним довгі роки. Крім того, експерти зробили висновок, що дратівливі люди старіють швидше і мають більше проблем зі здоров`ям.


Денна норма білка для людини - 47 грамів

— 5 лютого 2014 —

Тваринні білки, що містяться у м`ясі, рибі, яйцях, молочних продуктах, взаємозамінні, тобто один продукт можна замінити іншим.


Через що страждає печінка

— 29 січня 2014 —

Найбільше на світі печінка не любить алкоголю. Тому, професійна хвороба алкоголіків - цироз печінки. Алкоголь порушує проникність клітинних мембран, що ускладнює виділення жовчі та інші функції печінки.


Пийте чай імбирний - кашляти стане легше

— 29 січня 2014 —

В Американському журналі клітинної та молекулярної біології недавно були опубліковані результати дослідження, у якому були вивчені хімічні компоненти імбиру та їхній можливий вплив на астму в сполученні з традиційною медициною. 


Зайва вага шкодить усім... і діабетикам також

— 29 січня 2014 —

Результати масштабного дослідження, що провели вчені престижного університету США за замовленням Мінздраву цієї країни, як видно, покладуть кінець теорії про існування «парадокса ожиріння» - при діабеті користі від зайвої ваги не буває.


Чи є небезпечними засоби, що знімають симптоми застуди та грипу

— 29 січня 2014 —

Полички аптек повні розчинних порошків, створених для полегшення симптомів грипу та застуди. Наскільки безпечними є дані засоби, і на що варто звертати увагу, купуючи їх? Пропонуємо вам відповіді медиків на найпоширеніші питання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс