Традиційна медицина

Що потрібно знати про температуру у дитини?

— 29 січня 2014 —

У перші кілька днів життя температура тіла немовляти може бути трохи підвищеною (37,0-37,4°С у пахвовій западині). Потім вона встановлюється в межах 36,0-37,0°С (частіше 36,6°С). Щоб дізнатися, які показники є нормою для вашого малюка, виміряйте йому температуру, коли він здоровий і спокійний. Бажано поміряти її й під пахвою, і в прямій кишці.


Як зняти напад головного болю?

— 22 січня 2014 —

Якщо вас постійно переслідують напади головного болю, то необхідно терміново розробити план порятунку. 


Рак грудей залежить від способу життя

— 22 січня 2014 —

Білі жінки частіше страждають раком грудей, чим азіатки та чорношкірі. Це відбувається скоріше через їхній спосіб життя, а не генетичні фактори, як показало нове дослідження, проведене вченими з Оксфордського університету (Великобританія).


Антибіотики у тваринництві небезпечні для людини

— 15 січня 2014 —

Часте використання фермерами антибіотиків з метою збільшення поголів'я тварин, викликає ріст кількості небезпечних бактерій, стійких до антибіотиків. Управління з контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів США (FDA) оголосило про новий план поступової відмови від використання певних антибіотиків у харчовій галузі виробництва.


Як пити спиртне, щоб не нашкодити здоров'ю

— 15 січня 2014 —

"Є такий анекдот: "Чим відрізняється начальник на корпоративі від алкоголіка? Перший думає: "Як би не випити?" А другий: "Де випити?" Але ввечері вони в однаковому стані", - говорить Анатолій Вершигора, головний лікар київської станції швидкої допомоги.


Cтенокардія. Як проявляється хвороба і що робити, якщо стався напад

— 15 січня 2014 —

Це захворювання, що проявляється характерними нападами болю за грудиною, котрі виникають при фізичних або психоемоційних навантаженнях у відповідь на підвищення потреби серцевого м'яза у живленні та кисні. 


Чоловіки! Не дорікайте жінок у ліні!

— 8 січня 2014 —

Учені попереджають, якщо жінка вранці любить поспати подовше, це не значить, що вона ледарка. Чоловіки, роздратовані звичкою коханої довго ніжитися в постілі, мають знати - це особливість фізіології жіночого мозку.


Збережіть свої зуби - їжте менше цукру!

— 8 січня 2014 —

Учені приготували не занадто солодку новину для ласунок. Вони радять удвічі зменшити споживання цукру. Норма, що рекомендується, складає менше семи чайних ложок на день. Але зате дотримання цього правила допоможе людині зберегти свої зуби цілими протягом усього життя, уникнувши проблем з карієсом. 


Харчування - основа здорового способу життя

— 8 січня 2014 —

Кардинальна зміна раціону харчування, наприклад, перехід з вегетаріанства на м’ясоїдення, приводить до істотних змін флори кишечнику буквально за першу добу. А бактерії в кишечнику, як відомо, відіграють важливу роль у процесі травлення, роботі імунної системи і, можливо, впливають на вагу людини. Таким є переконання дослідників з Університету Д’юка в США.


Обережно, ожеледь! Правила безпеки для пішоходів

— 25 грудня 2013 —

Холодна погода й ожеледь неминуче позначаються на здоров'ї - падіння на лід як мінімум чревате забитим місцем, як максимум - вивихами та переломами. Убезпечити себе в ожеледь і уникнути травм допоможуть правильне взуття, верхній одяг і акуратна хода.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс