Традиційна медицина

Чотири проблеми жінок через високі підбори

— 23 липня 2014 —

Підбори - красиво, жіночно, сексуально та...шкідливо для здоров'я! Ми розповімо про 4 проблеми жінок, які постійно носять взуття на високих підборах.


Собаки допомагають дітям вилікуватися від важких захворювань

— 21 травня 2014 —

Собаки люблять своїх господарів сильно і безумовно. І, на думку онкологів, у цій любові криється порятунок від раку. Дана думка розвивається в книзі "Дослідження: собаки та дитячий рак". Її автор описує тваринну терапію, проведену для дітей, хворих раком, пише Meddaily.ru з посиланням на The Times of India.


Які хвороби відрізняються поганим характером?

— 21 травня 2014 —

Як часто нам доводиться страждати через те, що в нашому оточенні знаходиться людина з нестерпним характером! Тим часом, агресивна поведінка може бути ознакою проблем зі здоров'ям. І зовсім не пов'язаних із психічною сферою.


Сон - кращий спосіб для відпочинку організму

— 14 травня 2014 —

Сон - це не тільки спосіб набратися сил, але й відмінний засіб для збереження краси та здоров'я.


Клітковина захистить від серцевого нападу

— 14 травня 2014 —

Люди, які вживають велику кількість клітковини, мають нижче ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Нове дослідження Гарвардської школи суспільної охорони здоров'я показало, що збільшення кількості клітковини в щоденному раціоні продовжує життя людей, що перенесли серцевий напад. 


Розкрито механізм розвитку целіакії (нестерпність злаків)

— 14 травня 2014 —

Австралійські дослідники змогли набагато глибше, ніж їхні колеги з інших країн, проникнути в таємниці такого захворювання як целіакія або нестерпність харчових продуктів зі злакових. Вони вивчили механізм розвитку хвороби на молекулярному рівні.


Кашель антибіотиками лікувати не можна

— 12 травня 2014 —

Кашель антибіотиками лікувати не можна, попереджають лікарі, які провели дослідження близько 2000 пацієнтів з 12 країн ЄС. 


Дев'ять дивних реакцій організму на стрес. Медики назвали діагнози: від «нервової корости» до дзенькоту у вухах

— 12 травня 2014 —

Усім відомо, як наш організм реагує на стрес: тіло слабшає, тиск скаче, енергія на нулі, як у кролика з реклами батарейок. Але що стосовно свисту у вухах і регулярних пробіжках до «порцелянового друга»? Це вже серйозний дзвіночок, котрий натякає, що вам терміново потрібно заспокоїтися й спробувати розслабитися.


Як правильно приймати кальцій?

— 29 квітня 2014 —

Єдина відповідь на це питання відсутня. Усе залежить від особливості кожного організму. Адже деяким хворим людям препарати, що містять кальцій, протипоказані. Кальцій потрібно приймати з обережністю та тільки за рекомендацією лікаря. 


Вода - головні ліки

— 23 квітня 2014 —

Часто виникають головні болі або мігрені, турбують суглоби або проблеми з травленням? Причина всіх цих хворостей може бути дуже простою - недостатнє споживання води! 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс