Здоров'я

Як зберегти імунітет?

— 20 лютого 2013 —

Чому в осінньо-зимовий період одні люди умудряються по кілька разів перехворіти різного роду застудами та грипом, а інші випромінюють спокій і здоров'я, незважаючи на оточення, що запекло чхає? Чому дехто з легкістю переносить хворобу, що називається на ногах, а дехто навіть при ГРВІ не може підвестися з ліжка?


Коктейль для очищення печінки

— 19 лютого 2013 —

Апельсин - 4 шт., лимон - 2 шт., часник - 2 часточки, олія маслинова - 2 ст. ложки, імбир (свіжий) - 2 ст. ложки, кайєнський перець - щіпка.


Чим ви хворі - розкаже погода!

— 13 лютого 2013 —

По тому, як ваш організм реагує на вітер, холод і сніг, можна запідозрити конкретний діагноз.


Перша допомога з господарським милом

— 13 лютого 2013 —

У простому господарському милі багато лугів, що швидко і якісно розчинюють бруд і до того ж володіють антимікробною дією. 


Що потрібно знати перед тим, як здавати аналізи

— 13 лютого 2013 —

Регулярні обстеження не дуже популярні, але вони необхідні. При оцінці результатів лабораторних досліджень лікар зіштовхується з рядом факторів. Йому необхідно врахувати вік, стать пацієнта, фізіологічний стан (вагітність, пологи, менструальний цикл, менопауза). Однак є фактори, що залежать тільки від пацієнта, які можуть вплинути на результати лабораторних досліджень. 


Дерматомікози: що робити?

— 13 лютого 2013 —

Мікози шкіри - термін з професійної лексики лікарів. Більше зрозумілим є просте визначення “грибок”. Вони, ці “грибки”, мають  завидну розмаїтість, що пояснює настільки численні клінічні прояви при поразці грибковою інфекцією. Як же розпізнати й “обеззброїти” потенційного ворога нашої шкіри - збудника  кандидоза? Розібратися в цьому нам допоможе доцент кафедри дерматовенерології НМАПО ім. П.Л.Шупика  Єлизавета Миколаївна Міхнєва.


П'ять ефективних засобів проти набряків під очима

— 6 лютого 2013 —

Мішки під очима перестануть бути приводом для щоранкового засмучення, якщо взятися за них всерйоз.


Легка перемога над застудою

— 6 лютого 2013 —

Ліків від застуди - безліч, але в боротьбі з нездужанням домашні засоби виявляться не менш ефективними. 


Як зберегти здоров'я печінки?

— 6 лютого 2013 —

Вам відомо, що собою представляє людська печінка? Вона є одним з життєво необхідних органів, головна функція якого -  знешкодження та виведення назовні токсичних продуктів обміну.


Чи можна вірити рекламі?

— 6 лютого 2013 —

Відомо, що медики різко негативно ставляться до самолікування. Однак широка та добре продумана реклама провокує людей самостійно призначати собі різноманітні ліки, нібито не для терапії, а для профілактики. Про те, до чого приводить  безконтрольний прийом широко розрекламованих препаратів, ми попросили розповісти кандидата медичних наук, доцента Ларису Миколаївну Ларсон.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс