Здоров'я

Фісташки в допомогу чоловікам

— 27 лютого 2013 —

Нові смачні ліки пропонують медики чоловікам, які мають проблеми з потенцією, і назва їм - фісташки. У результаті проведених досліджень було встановлено, що ці горішки сприятливо впливають на потенцію чоловіків.


Відбілюємо зуби в домашніх умовах

— 27 лютого 2013 —

Раніше не було відбілюючих зубних паст і не було спеціальних процедур відбілювання у дантистів. Але наші мами та бабусі блищали білосніжними посмішками, використовуючи прості продукти, які є в холодильнику.


Виводимо солі з організму

— 27 лютого 2013 —

В організмі здорової людини надлишки солей виводяться через нирки. При порушенні обміну речовин або незбалансованому харчуванні солі починають відкладатися в організмі, сприяючи розвитку різних захворювань.


11 кращих продуктів, щоб очистити організм

— 27 лютого 2013 —

1. МИГДАЛЬ

У цьому горісі високий вміст клітковини, кальцію, магнію, білка, які допомагають стабілізувати рівень цукру в крові. А мононасичені жири, яких у мигдалі також дуже багато, сприяють виведенню холестерину з організму й очищенню кишечнику.

Дитячі хвороби для дорослих

— 27 лютого 2013 —

Вважається, що дитячими хворобами - кором, вітрянкою, свинкою і т.п. - краще перехворіти в дитинстві. Дехто з батьків навіть свідомо сприяє контактам своїх чад з уже хворими товаришами й родичами, щоб вони якомога раніше виробили імунітет на певну хворобу. Чи дійсно дуже небезпечно не хворіти на дитячі хвороби в юному віці і зустрітися з ними в більш зрілому? Про це ми запросили поговорити лікаря-інфекціоніста вищої категорії, кандидата медичних наук Аллу Петрівну Волоху.


Основні ознаки «небезпечної» родимки

— 20 лютого 2013 —

Родимки є природними шкірними утвореннями, які є у більшості людей. Незважаючи на зовнішню подібність, всі вони підрозділяються на дві великі категорії шкірних утворень - доброякісні та злоякісні.


Мигдаль гарний при діабеті та сердечникам

— 20 лютого 2013 —

Для профілактики діабету і серцево-судинних захворювань необхідно включити в раціон мигдаль. Про це свідчать результати дослідження, проведеного співробітниками Медичного університету Нью-Джерсі.


Давайте скажемо дружно: «Кашель - геть!»

— 20 лютого 2013 —

Страждаючим кашлем, корисно включати в харчування:


Сім найкорисніших пряностей для судин та імунітету

— 20 лютого 2013 —

Вони допоможуть не звалитися з грипом і підтримати судинний тонус у холоди.


Узимку навіть оптимісти хандрять. Як позбутися від апатії?

— 20 лютого 2013 —

Довгою холодною зимою навіть завзяті оптимісти заражаються нудьгою. А що вже говорити про інших?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс