Традиційна медицина

Профілактика каменів у жовчному міхурі

— 26 вересня 2012 —

Якщо ваші родичі страждають від каменів у жовчному міхурі, будьте готовими, що, швидше за все, у вас вони теж з'являться. І краще заздалегідь перебудувати свій спосіб життя і налагодити профілактику.


Стрункішаємо перед телевізором

— 19 вересня 2012 —

Чесно самому собі зізнайтеся, скільки часу ви проводите перед телевізором? Дві, три години на день. А що ви робите під час перегляду улюбленого серіалу? Тільки не треба лукавити, говорячи, що перед телевізором ви не їсте. Ця шкідлива звичка не обійшла стороною багатьох. А з будь-якими шкідливими звичками потрібно боротися. Звичайно ж, ми не будемо викидати телевізор. Це вже занадто. Краще подумаємо, як з користю для фігури провести час біля блакитного екрана.


Рибна дієта. Мінус 5 кг за 10 днів

— 12 вересня 2012 —

Ця нескладна дієта підходить для тих, хто мріє омолодити організм і стати трохи стрункішим. Усього за 10 днів рибної дієти можна скинути від трьох до п'яти кілограмів зайвої ваги. До того ж таке харчування допоможе захиститися від серйозних захворювань: атеросклерозу, депресії, від проблем із серцево-судинною системою.


5 найпоширеніших дитячих хвороб

— 12 вересня 2012 —

Для батьків немає нічого тривожнішого, ніж дитяча хвороба. Усілякі вакцини та ліки скоротили кількість дитячих хвороб і полегшили боротьбу з ними, однак фактор ризику залишається.


П'ять ранніх ознак діабету

— 5 вересня 2012 —

Через те, що переддіабетичний стан розвивається поступово протягом багатьох років, він часто не має очевидних симптомів. Але можна помітити певні ознаки зростаючої резистентності до інсуліну і неможливості обробляти їжу належним чином - це ключові аспекти переддіабету. У цей період ще можна вжити певних заходів, щоб запобігти хворобі.


Як зріст впливає на причини смерті

— 29 серпня 2012 —

У Кембриджському університеті (Великобританія) зроблене несподіване відкриття: від зросту залежать причини смерті.


Чим небезпечне для чоловіків смажене м'ясо

— 29 серпня 2012 —

Дослідження, проведeне вчeними з Медичної школи Кека при Університеті Південної Каліфорнії та Каліфорнійського інституту запобігання рака (США), показало, що червоне м'ясо, приготовлене при високій температурі, особливо смажене в олії на сковороді, може на 40% збільшувати ризик прогресуючого раку простати.


Скільки води необхідно випивати за день

— 22 серпня 2012 —

Коли температура на вулиці дуже висока, що може бути приємнішим, ніж вгамувати спрагу декількома ковтками живлющої вологи?


Чому болять ноги

— 15 серпня 2012 —

Найчастіше ноги болять просто від втоми. Але іноді це сигнал про проблеми. Ось 9  найроз-повсюдженіших причин.


Життя з діабетом

— 8 серпня 2012 —

Діабет у більшості випадків невиліковний. Але все-таки існує можливість підтримувати його на тому рівні, щоб можна було жити практично як всі здорові люди, необхідно буде лише обмежувати себе у харчуванні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс