Традиційна медицина

Як зберегти здоров'я печінки?

— 6 лютого 2013 —

Вам відомо, що собою представляє людська печінка? Вона є одним з життєво необхідних органів, головна функція якого -  знешкодження та виведення назовні токсичних продуктів обміну.


Чому мерзнуть руки і ноги

— 30 січня 2013 —

Це досить поширене явище у наш час - крижані руки і ноги. Це свідчить про затримку циркуляції крові і підвищення в`язкості крові. З одного боку – це склероз судин, з іншого – захворювання нервової системи.


Хворий грипом заразний лише 4 дні!

— 16 січня 2013 —

У період епідемії грипу треба думати не тільки про те, як уникнути зараження вірусом, але і як не інфікувати інших людей, якщо хвороба все-таки почалася. Учені з Франції рекомендують у цьому випадку залишатися вдома протягом не менше 4-х днів.


Захисти щитовидку

— 9 січня 2013 —

Статистика невтішна: жінки в 10-17 разів частіше страждають захворюваннями щитовидної залози, чим чоловіки. З чим це пов'язано і як перебороти хворобу, розповідають лікарі-ендокринологи.


Щоденник біоритмів, або як обчислити несприятливі дні

— 9 січня 2013 —

Всі ми, навіть самі того не усвідомлюючи, живемо, підкорюючись різним біологічним ритмам як загальним для всіх людей, так і тільки нашим власним.


Які супи рятують від похмілля

— 26 грудня 2012 —

Затяжні свята нерідко супроводжуються вкрай неприємним і небезпечним для здоров'я похмільним синдромом. Якщо потрібно врятуватися від похмілля кулінарними методами, найкраще вдаватися до допомоги так званого похмільного супу.


Продукти, які не варто вживати перед сном

— 19 грудня 2012 —

Незалежно від того, зосереджені ви на максимальній втраті жиру або наборі м'язової маси, певні продукти завжди повинні бути виключені з раціону перед сном, якщо звісно ви не хочете трохи потовстішати.


Найнадійніші способи упорядкувати тиск

— 12 грудня 2012 —

Народних порад з приводу того, як привести у норму тиск, ледве не більше, ніж способів угамувати нежить - від часнику до сечі мексиканського тушкана. Воно і зрозуміло - у нашій країні кожний третій або гіпертонік, або гіпотонік. Якщо людина говорить, що у неї тиск відмінний, на неї навіть якось косо дивляться. Загалом, зіткнутися з проблемою гіпертонічного кризу ризикує кожний з нас.


Нариви: лікування вдома

— 5 грудня 2012 —

Нарив виникає, коли бактерії (найчастіше, це золотавий стафілокок), потрапляють у волосяний фолікул, потім проникають до його основи і починають там розмножуватися. У результаті на поверхні шкіри утворюється червона шишка. Зазвичай відбувається природне розкриття нариву, і тоді його вміст виходить на поверхню шкіри. 


Перша допомога: сторонній предмет у дихальних шляхах

— 28 листопада 2012 —

Буває, що безглуздий випадок перекриває шлях до досягнення намічених планів, великих і малих цілей, або кардинально змінює ваше життя. Що робити, якщо близька людина потрапила у біду? Як мінімум, пройти школу надання першої допомоги. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс