Традиційна медицина

Різдвяний піст. Як харчуватися без шкоди для здоров'я

— 27 листопада 2013 —

Сьогодні, 28 листопада, у православних християн розпочався Різдвяний піст, що протриває до 6 січня 2014 року. У цей час всі християни східного обряду очищають тіло й душу, готуючись до святкування Різдва Христова.


Як правильно приймати антибіотики? Запобігаємо побічні ефекти

— 27 листопада 2013 —

Одні батьки вважають, що приймати антибіотики – кращий варіант, щоб не запустити хворобу, інші – відмовляються давати їх дитині, навіть коли це необхідно. Та й у лікарів ставлення до антибіотиків неоднозначне… Хто правий, а хто – ні?


Почніть ранок правильно: 0 калорій і 100% користі

— 20 листопада 2013 —

Вживання чистої води корисне для нашого організму.  Лікарі заявляють, що варто прийняти одну корисну ранкову звичку - відразу після пробудження випивати склянку чистої питної води. Цим ми змінимо наше самопочуття і якість життя до кращого.


Немає ніяких передумов для тверджень про шкоду ГМО для людського організму

— 20 листопада 2013 —

Вирощування трансгенів є менш шкідливим для навколишнього середовища, чим продукція, яку виробляють за високоінтенсивними технологіями. Тому немає ніяких передумов для того, щоб говорити про шкоду для здоров'я людини генетично модифікованих організмів.


Три болі, які не можна ігнорувати

— 20 листопада 2013 —

Людина так улаштована, що іноді її терпінню можна тільки позаздрити, хоча в деяких випадках це просто протипоказано та загрожує не тільки здоров'ю, але часом і життю. Які конкретно це випадки, зараз і розглянемо, коли покладатися на те, що якось воно буде, нерозумно та безглуздо. Отже, з чим потрібно негайно бігти до лікаря.


«Зупинимо цукрову загрозу разом!» 14 листопада - Всесвітній день боротьби з діабетом

— 13 листопада 2013 —

За даними ВООЗ, цукровий діабет збільшує смертність у 2-3 рази і скорочує тривалість життя. Актуальність проблеми обумовлена масштабами поширення цукрового діабету. На сьогоднішній день в усьому світі зареєстровано більше 200 мільйонів випадків цього захворювання, втім, реальна кількість хворих приблизно вдвічі більше. При цьому захворюваність щорічно зростає у всіх країнах на 5-7 відсотків. Отже, цукровий діабет здобуває характер неінфекційної епідемії.


7 зимових офісних хвороб: де вони очікують і як з ними боротися

— 13 листопада 2013 —

Сидяча робота, стреси, нерегулярне харчування - все це не найприємніші компоненти офісного життя, і в холодну пору року їх...


Кава – профілактичний засіб від раку печінки

— 6 листопада 2013 —

Співробітники Міланського університету та їхні колеги з Інституту фармакологічних досліджень спробували дізнатися, як кава може впливати на захворюваність гепатоцелюлярною карциномою, найпоширенішою формою раку печінки.


Чи потрібно приймати імуностимулятори?

— 6 листопада 2013 —

Зміцнення імунітету - одна з нгайбільш обговорюваних зараз тем. Багатьох хвилює, як не розболітися у холодну пору року. Популярна порада - пити імуностимулятори. Завжди знайдуться бажаючі розповісти про який-небудь «чудовий засіб», що вже не перший рік допомагає родині, сусідам, подругам... А лікарі запитують - з чого ви взяли, що вам це потрібно? 


Хто рано встає, тому бог дає

— 6 листопада 2013 —

Ґрунтуючись винятково на наукових фактах, британські дослідники повідомляють приємні новини для тих, хто любить вставати із сонцем. А ось тим, хто звик ніжитися в ліжку до обіду, або нещасним "опівнічникам", які вчаться або працюють по ночах, а вранці не можуть змусити себе встати з ліжка, навряд чи припадуть до душі результати експерименту, проведеного англійськими вченими з університету Рохамптон у столиці Великобританії.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс