Традиційна медицина

Сумовита пора! Як не потонути в калюжі осінньої депресії

— 6 листопада 2013 —

Недавно британські вчені опублікували свою чергову сенсацію: вони відкрили досить небезпечне захворювання, котре назвали «усміхнена депресія». 


Продукти для здоров'я серця

— 30 жовтня 2013 —

Асим Малхотра, кардіолог госпіталю при університеті Кройдон, Лондон, вважає, що сир, масло і червоне м'ясо не мають негативного впливу на здоров'я серця.


Порочний зв'язок: пісок, камені, колька?

— 30 жовтня 2013 —

На жаль, не з чуток про ниркову кольку знає більше 75 відсотків людей, які страждають сечокам’яною хворобою. При цьому відомо, що у більшості випадків, повторні напади виникають уже через три роки! Як же запобігти розвитку цього небезпечного і хворобливого стану?


Популярні в Україні ліки виявилися ветеринарними препаратами

— 23 жовтня 2013 —

Під виглядом сертифікованих ліків українцям продають ветеринарні препарати, а даних щодо клінічної ефективності ліків, що продаються в Україні, фактично немає.


Батькам дітей-алергіків потрібно обережно ставитися до вакцинації

— 23 жовтня 2013 —

Лікар-педіатр Дитячого клініко-діагностичного центру Медсен (Москва, Росія) Наталія Ботвіннікова, розповідає, чи можна робити дитині в порядку загальної черги щеплення, якщо вона алергік або у неї ослаблений імунітет.


Названо продукти щастя

— 16 жовтня 2013 —

Шоколад, червона ікра та смажена картопля краще інших продуктів допомагають людині перебороти роздратування і гнів.


Горіхи запобігають розвиткові пухлин молочної залози

— 9 жовтня 2013 —

Відповідно до результатів дослідження, проведеного американськими вченими з Гарвардської школи громадського здоров'я і Жіночого госпіталю ім. Пітера Брайєма, у жінок у віці 30 років, які регулярно вживали в пубертатний період горіхи, на 39% рідше розвиваються доброякісні новоутворення молочної залози (ДНМЗ).


Лікувальна гімнастика для кишечнику

— 9 жовтня 2013 —

Пропонуємо вам комплекс із 8 вправ, які допоможуть налагодити роботу кишечнику, зміцнити м'язи преса і поліпшити кровообіг органів черевної порожнини. 


Депресивні люди у 3 рази частіше хворіють хворобою Паркінсона

— 9 жовтня 2013 —

Люди, що страждають депресією, у три рази частіше занедужують хворобою Паркінсона, виявили вчені з Тайваню.


Як продовжити своє життя?

— 3 жовтня 2013 —

Учені Університету Каліфорнії констатують: здоровий спосіб життя дійсно продовжує тривалість життя. Як показали спостереження за групою пацієнтів з раком простати, у них за п'ять років ведення здорового способу життя тіломіри подовжилися на 10%.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс