Традиційна медицина

Антираковий раціон

— 3 жовтня 2013 —

Експерти-дієтологи запропонували 10 універсальних правил для профілактики онкозахворювань, адже здорове харчування зміцнює імунітет і знижує ризик розвитку рака.


Про що розповість аналіз крові?

— 2 жовтня 2013 —

Зі шкільної програми ви пам`ятаєте, що кров – це нескінченний потік еритроцитів, лейкоцитів і тромбоцитів, які знаходяться в плазмі, що складається з води і всіляких біохімічних субстанцій. Еритроцити (червоні кров`яні тільця) переносять до клітин і тканин кисень, що поступає з легенів, і звільняють їх від вуглекислоти, що накопичилася. Лейкоцити (білі кров`яні тільця) захищають організм від хвороб, організовуючи могутній заслін вірусам і бактеріям. Тромбоцити підтримують необхідний ступінь в`язкості крові. Але існує ще немало питань про кров, які хотілося б задати лікареві.


Не ставте телевізор у дитячій!

— 25 вересня 2013 —

Малята, у спальні яких є телевізор, знаходяться у групі підвищеного ризику розвитку ожиріння, вважають дослідники з Центру біомедичних досліджень Пеннінгтон  у США.


Мозок - тренування пам'яті

— 25 вересня 2013 —

Головний мозок є найбільш невивченою частиною організму, він відіграє величезну роль у життєдіяльності людини. Всі нервові закінчення ведуть саме до нього, всі дії відбуваються при його особистій участі. Учені всього світу не одне століття намагаються розгадати таємницю, приховану під корою людського мозку, але їхні старання залишаються без результату. Усе, що вони змогли з'ясувати - мозок використовується в середньому всього лише на 10%, повний розвиток його відбувається в дитинстві, у віці до 7 років, можливості його безмежні. 


Якщо серце стиснуло

— 25 вересня 2013 —

Серце - головний орган системи кровообігу, що забезпечує постачання живильних речовин і кисню клітинам усього організму. Поки серце здорове і працює нормально, ми звичайно почуваємо себе комфортно.


Як краще зупинити епістаксис?

— 18 вересня 2013 —

Епістаксис слово мудроване, але означає воно просто кровотечу з носа і не більше того. Для більшості з нас епістаксис -  не більш ніж один або, максимум, кілька неприємних епізодів протягом всього життя. Однак у деяких випадках носові кровотечі вимагають дуже серйозного ставлення.


Що таке депресія і як її перемогти?

— 18 вересня 2013 —

Майже 75% жителів нашої планети, принаймні, раз у житті зіштовхувалися з цією  проблемою,  що займає майже третє місце за поширеністю серед усіх хвороб. Депресія - це в першу чергу розлад настрою, коли переважають пригніченість і сум.


Яким має бути нормальний пульс у людини

— 11 вересня 2013 —

Для різних вікових категорій існують різні норми частоти пульсу у спокої. Залежить він також і від статевої приналежності людини. Для немовлят це - 140 уд/хв, для дітей від народження до року - 130 уд/хв, у віковий період від року до двох років - 100 уд/хв, від трьох до семи років - 95 уд/хв, від восьми до чотирнадцяти років - 80 уд/хв. 


Болгарський перець захистить від нервових хвороб

— 10 вересня 2013 —

Медики рекомендують всім жінкам включити в раціон харчування зелений болгарський перчик, що служить прекрасною профілактикою невралгії. Зелений перець надає багатьом стравам пікантний смак і божественний аромат. Овоч ніколи не стане зайвим на вашому столі.


Винахід вінничан не має аналогів в Україні та світі

— 4 вересня 2013 —

Прооперовані урологічні хворі будуть носити лікувально-бандажний виріб, що зовні нагадує спідницю. Мова йде про спільну розробку співробітників Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва, а також лікарів обласного клінічного онкологічного диспансеру. До речі, аналогів цьому виробу не існує у світі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс