Традиційна медицина

Відмова від жирних продуктів знижує ризик захворювання раком грудей

— 7 серпня 2013 —

У більшості випадків рак грудей підживлюється естрогеном і прогестероном, відзначають співробітники Університету Каліфорнії. А ось якщо зв'язку з гормонами немає, на розвиток пухлини може вплинути харчування. З цього погляду, корисним є скорочення об'єму жирних продуктів у раціоні, радить News Fix. Нежирні продукти можуть знизити ризик смерті на 66%. 


6 правил для здорової психіки

— 7 серпня 2013 —

Ми не будемо розглядати ніяких психічних патологій. У полі уваги буде людина, яка вважається здоровою, але, проте, досить часто страждає від стресів і негативних емоцій. У яких умовах людина почуває себе комфортніше всього? Адже якщо ми будемо знати, що потрібно кожному з нас для нормального існування в цьому світі, то зможемо хоч якось наблизитися до стану гармонії у власній душі. А при достатній ретельності й увазі до власної персони цілком можливо зробити так, що цей стан оселиться в душі надовго, і ви ще зможете поділитися ним зі своїми близькими людьми.


Пересадження кісткового мозку перемогло ВІЛ?

— 31 липня 2013 —

Два Віл-позитивних пацієнти припинили антиретровірусну терапію після трансплантації кісткового мозку. Вірус зник  з їхньої крові, повідомляють лікарі з Жіночого госпіталю Бригама (США).


Гепатит? Не впадайте у відчай! 28 липня відзначався Всесвітній день боротьби з гепатитами

— 31 липня 2013 —

Гепатит С - це очікувана епідемія, що через кілька років може стати більш серйозною проблемою, чим ВІЛ/СНІД, думає Всесвітня організація охорони здоров'я. 


Прогулянки офісом - відмінна профілактика діабету

— 25 липня 2013 —

Тривале перебування в сидячому положенні загрожує офісним працівникам не тільки скривленням хребта, але й гіршими речами. Тим часом, багатьох небезпек можна уникнути, якщо регулярно здійснювати короткі прогулянки офісом - наприклад, до кулеру з водою.


Інтенсивні тренування у товстих знижують апетит

— 25 липня 2013 —

Інтенсивні тренування знизили споживання їжі у людей з надлишковою вагою, виявили дослідники з Університету Західної Австралії.


Катаракта - найпоширеніша причина втрати зору

— 25 липня 2013 —

"Катаракта - це помутніння природного кришталика ока, який знаходиться позаду райдужної оболонки і зіниці" - пояснює Анна Андрієнко, лікар-офтальмолог. Катаракта є найбільш поширеною причиною втрати зору у людей старше 40 років і головною причиною сліпоти в світі.


В Україні з'явилася небезпечна хвороба, яку переносять комарі

— 17 липня 2013 —

У Львівській області за перше півріччя цього року зареєстровані два випадки захворювання людей дирофіляриозом. Небезпечна хвороба, яку переносять комарі, вразила жителів Пустомитовського й Бродовського районів області.


Як не отруїтися грибами

— 17 липня 2013 —

У зв’язку із початком грибного сезону та з метою здійснення профілактичних заходів серед населення Міністерство охорони здоров’я України попереджає про небезпеку отруєння грибами.


Лише кілька чашок какао захистять від ожиріння

— 10 липня 2013 —

Регулярне вживання декількох чашок какао на тиждень допоможе людям з надлишковою вагою стримувати захворювання, пов'язані із запаленням, наприклад такі як діабет, вважають учені.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс