Традиційна медицина

Жіноча сумка - розсадник бактерій

— 5 червня 2013 —

У жіночій сумці мешкає більше бактерій, ніж в туалеті. Про це заявили співробітники британської організації Initial Washroom Hygiene, пише The Daily Mail.


КТ у педіатрії - тільки у виняткових випадках?

— 5 червня 2013 —

Винахід методу комп'ютерної томографії став у діагностиці проривом такого ж масштабу, як і початок використання рентгенівських променів майже століттям раніше. Але у дітей навіть малі дози радіації при КТ здатні підвищувати ризик розвитку онкозахворювань.


Доведена користь скандинавської дієти для діабетиків і сердечників

— 5 червня 2013 —

Скандинавська дієта, заснована на традиційних для країн з холодним кліматом продуктах харчування, знижує ризик розвитку діабету та серцево-судинних захворювань при метаболічному синдромі. До такого висновку прийшли автори масштабного дослідження, проведеного вченими Лундського університету (Швеція).


Змушуєте доїдати до порожньої тарілки - отримаєте у дитини ожиріння!

— 29 травня 2013 —

Вимога батьків залишати тарілки порожніми може бути причиною набору зайвої ваги та навіть ожиріння, вважають американські дослідники з Університету Мінесоти в Мінеаполісі.  


Як я кинув курити. 31 травня - Всесвітній день без тютюну

— 29 травня 2013 —

Щорічно з ініціативи ВООЗ проводиться Всесвітній день без тютюну, мета якого - пропаганда здорового способу життя, відмова від паління та боротьба з транснаціональними сигаретними компаніями. 


Стимулюємо здоровий спосіб життя

— 22 травня 2013 —

Людство все ще не досконале у духовному плані: шанс на одержання матеріальної вигоди, як і сторіччя назад, є наймогутнішим спонукальним мотивом до дії, значно поступаючись щодо цього можливості відчути моральне задоволення.


Фізкультура захистить від каменів у нирках

— 22 травня 2013 —

Фізичні вправи знижують ризик утворення каменів у нирках, стверджують американські дослідники з Каліфорнійського університету.


Надмірне знаходження на сонці провокує рак шкіри

— 22 травня 2013 —

Про це розповів головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто Стойка.


Варикоз? Ні, не чула!

— 15 травня 2013 —

Варикозна хвороба за останні роки дуже помолоділа та стала досить розповсюдженою. Раніше вона вважалася хворобою людей літнього віку. На сьогодні це не так. Навіть молоді люди та дівчата 20-25 років піддаються цьому захворюванню. Причини можуть бути найрізноманітнішими. Але найімовірніше - рання гіподинамія. Однак існують способи допомогти собі.


Аптечка в подорожі з дітьми

— 7 травня 2013 —

Ви збираєтеся в дорогу, у подорож, на дачу, на відпочинок. Перше, що ви повинні зібрати - аптечку. Ваша аптечка при подорожах з дітьми повинна містити в собі найрізніші види ліків, щоб бути готовим до будь-яких непередбачених ситуацій. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс