Народна медицина

П'ять способів рятування від лупи

— 23 квітня 2014 —

Лупа - це некрасиво, неакуратно, неестетично і нездорово. Сьогодні від лупи страждає кожна третя людина на нашій планеті. Хтось бореться з нею щодня, використовуючи різні косметичні засоби, а хтось звертається до засобів народної медицини.


Поліпшити пам'ять і увагу здатні звичайні продукти

— 16 квітня 2014 —

Не спеціальні пігулки, а звичайні продукти допоможуть поліпшити роботу мозку, а разом з тим пам'ять і увагу, варто лише захотіти допомогти собі в цьому. Продукти, важливі для здоров'я мозку, цілком доступні, головне, - бажання поповнювати ними свій споживчий кошик. І результат не змусить довго чекати.


Заспокійливий сироп у домашніх умовах

— 9 квітня 2014 —

Корінь валеріани, пустирник, півонія похила, меліса, глід, мед або, при нестерпності, цукровий сироп.


Тала вода має унікальні властивості

— 9 квітня 2014 —

Тала вода з давніх часів впливає на всі живі організми на планеті: на рослини, тварин і людей. Без води на Землі не було б життя! Недарма ґрунт, просочений поталими снігами, пробуджуючись після зимової сплячки, дає життя новій, свіжій та буйній рослинності.


Лікування звичайною харчовою содою

— 2 квітня 2014 —

Цей дрібнокристалічний порошок білого кольору являє собою особливу кислу сіль вугільної кислоти та натрію. Харчову соду застосовують у харчовій, медичній, хімічній, фармацевтичній промисловості та у металургії.


Як зробити шкіру ніг м'якою і ніжною

— 2 квітня 2014 —

Навесні шкіра часто стає більш сухою. І першими страждають ноги, і зокрема стопи. Вони постійно закриті одягом і взуттям, не «дихають», не отримують сонячних променів. Але, усе, що потрібно для наших стіп, є у нас під рукою.


Лікувальні валеріанові ванни допоможуть позбутися стресу

— 26 березня 2014 —

Про вплив валеріани на нервову діяльність було відомо ще лікарям Давньої Греції.


Ячмінь корисний для повних людей з хворобами кісток

— 26 березня 2014 —

Дієтологи радять обов'язково включати продукти з ячменем у раціон, адже він містить мало калорій у порівнянні з іншими злаками, багато клітковини, вітамінів і живильних речовин 


Шпинат проти ожиріння

— 26 березня 2014 —

Структури, що містяться в шпинаті, допомагають знизити вагу, установили фахівці Лундського університету. Це тилакоїди (обмежені мембраною структури, розташовані в стромі хлоропласта), що сповільнюють процес переварювання їжі та сприяють виробленню «гормонів ситості» у кишечнику, повідомляє HNGN. Серед листяних овочів найбільша концентрація тилакоїдів спостерігається саме в шпинаті. 


Корисні властивості ягід кизилу

— 19 березня 2014 —

Кизил сприяє зміцненню стінок судин, запобігає крихкість капілярів, використовується при венозній недостатності, набряках ніг, запаленні вен.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс