Народна медицина

Народна мудрість і лікування зубів

— 19 березня 2014 —

Багато хто з нас не раз використовув народну мудрість при виниклому болі в зубах. Однак не у всіх випадках вона допомагає, наприклад при гіпоплазії зубів.


Лікувальний ефект звичайних домашніх засобів

— 12 березня 2014 —

Наприклад, йогурт рятує від неприємного запаху з рота. Бактерії, що живуть в дієтичному йогурті, знижують кількість "поганих" бактерій у порожнині рота... 


Насіння льону вилікує серце і шлунок

— 5 березня 2014 —

Насіння льону - найбагатше природне джерело з унікальними діючими речовинами. Прийом насіння льону здатний допомогти впоратися із серцево-судинними захворюваннями, хворобами шлунково-кишкового тракту. Володіє легким проносним ефектом. 


Поради лікарів: як позбутися нежитю за добу

— 5 березня 2014 —

Медики приводять найбільш доступні способи того, як найшвидше позбутися застудних захворювань. Пропонуємо вам кілька прийомів зупинки сильного нежитю за добу. 


Здали нерви? Заспокоїть котовник лимонний

— 5 березня 2014 —

Кожна сучасна людина піддається щоденним стресам, нервовим перенапругам. Швидкий темп життя, глобальні зміни, технологічний прогрес - усе це не може не впливати на наш психічний стан. 


Ароматерапія - «чарівництво» зміцнення здоров'я

— 26 лютого 2014 —

Про лікувальні властивості ефірних олій знали ще древні. Так, у своїх наукових працях перський лікар Авіцена (X-XI ст.) описав ефірні олії понад 800 рослин, їхню дію на фізичне та психічне здоров'я людини, її настрій.


Найсмачніші рецепти від застуди

— 19 лютого 2014 —

А ви помітили, що останнім часом у рекламі лікарських препаратів від застуди нам стали «ненав'язливо» доводити, що народні рецепти від застуди - це мракобісся, нісенітниця та дурниця? 


Як позбутися головного болю на морозі

— 12 лютого 2014 —

З приходом морозів приблизно 20% дорослих людей починають страждати від головного болю на холоді. Серед реагуючих на вітер і низьку температуру більше жінок, чим чоловіків, особливо в «критичні дні», коли метеочутливість особливо б'є по самопочуттю. 


Рецепти домашніх шампунів

— 12 лютого 2014 —

Домашній шампунь для волосся приготувати зовсім нескладно, а користь він принесе чималу - дасть відпочити волоссю від хімії, допомагаючи йому надовго залишатися здоровим і гарним.


Часникова профілактика грипу

— 5 лютого 2014 —

Часник широко використовується при профілактиці грипу. Рекомендується вживати на день не менше одного зубка часнику. Навіть якщо ви будете просто вдихати часникові випари, це послужить прекрасним профілактичним засобом будь-якої вірусної інфекції. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс