Народна медицина

Цибульна дієта

— 14 грудня 2016 —

Вона проста, ефективна та ситна. Що потрібно знати про неї?


Корисні властивості хурми: заспокоює нервову систему й тонізує організм

— 24 листопада 2016 —

У ній містяться пектинові речовини, що активно впливають на мікрофлору кишечнику й виконують скріпний ефект. Саме вони надають м'якоті в'яжучий смак. У ній також міститься багато заліза, що особливо корисне при анемії. Вживання хурми рекомендується вагітним жінкам. 


Буряк і ізюм допоможуть очистити та зміцнити печінку

— 17 листопада 2016 —

Ізюм дуже багатий ресвератролом, антиоксидантом, що сприяє відновленню клітин печінки, а в буряку багато клітковини, яка допомагає очищати організм від відходів.


Ягода калина: коли збирати, як зберігати та що приготувати?

— 9 листопада 2016 —

Калина звичайна - ягода незвичайна. Навесні ми любуємося її білим цвітом, насолоджуємося незвичайним ароматом, а в сумовиті осінні дні яскраво-червоні грона піднімають нам настрій. 


Приготуйте смачні й цілющі напої з дикої троянди

— 3 листопада 2016 —

Якщо хочете підвищити опірність організму різним захворюванням, поліпшити працездатність і підняти загальний тонус, то регулярно приймайте настій плодів шипшини. Одного тільки вітаміну С у плодах шипшини міститься в 50 разів більше, ніж у лимоні! 


Лікувальний бальзам допоможе впоратися з гайморитом, отитом і не тільки

— 3 листопада 2016 —

Цей бальзам допомагає впоратися не тільки з жіночими проблемами (дисфункція яєчників, мастопатія, міома та ін.), але й з багатьма іншими захворюваннями: гайморитом, отитом, радикулітом, гіпертонією, нервовими розладами, хворобами шлунка (виразка, гастрит) і легенів.


Народні рецепти при лікуванні "шпор"

— 27 жовтня 2016 —

Для того щоб зменшити біль при ходьбі, прикладіть до п'яткової "шпори" шматочок алюмінієвої фольги.


Лимон при застуді - "не кисло" допомагає!

— 27 жовтня 2016 —

Лимон при застуді - один з незамінних засобів. Він допомагає у всіх випадках: з однієї сторони лимон здатний запобігти захворюванню грипом або застудою, з іншого боку - якщо зараження вже відбулося - у силах полегшити і прискорити процес видужання. Чим же так унікальний лимон?


Вісім склянок води на день пити не обов'язково

— 20 жовтня 2016 —

Ті, хто стежить за своїм здоров'ям і намагається вести здоровий спосіб життя, не раз говорили, що для гарного самопочуття необхідно випивати 8 склянок води щодня. Додержуватися цього правила непросто - хтось просто не може випити таку кількість рідини.


Зігрітися в холоди й уберегтися від застуд допоможуть пряні та гострі спеції

— 20 жовтня 2016 —

Натуральні пряності й гострі спеції захищають організм від вірусів і застуд, а також допомагають організму зігріватися в холоди.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс