Народна медицина

10 простих способів, які допоможуть пчихнути

— 22 серпня 2021 —

Щоб позбутися неприємного відчуття в носі, стануть в нагоді перець і навіть чорний шоколад.


Рукола: вплив на організм

— 8 серпня 2021 —

Рукола має легкий гіркуватий гірчичний відтінок, який надає будь-якій страві пікантності. Багато людей, відчувши цей смак один раз, не можуть його забути. А, дізнавшись, чим корисна рукола, стають її шанувальниками назавжди.


Натуральні напої, які допоможуть краще спати

— 1 серпня 2021 —

Варіанти для тих, хто не бажає зловживати снотворним.


Топінамбур - суперфуд

— 19 липня 2021 —

Ієрусалимський артишок, він же земляна груша, він же індійський соняшник, він же канадський трюфель, він же топінамбур – усе це назви одного коренеплоду, який переживає зараз нову хвилю популярності.


Назвали неймовірні властивості персиків

— 19 липня 2021 —

Багато фруктів відрізняються високим вмістом корисних речовин. Стало відомо про властивості одного з них. Як повідомляє Organic Facts, мова йде про персик. У ньому міститься велика кількість калію, вітаміну А, бета-каротину і вітаміну С (аскорбінова кислота). Він також є гарним джерелом вітаміну Е (альфа-токоферолу), вітаміну К (філлохінону), вітаміну В1 (тіаміну), вітаміну В2 (рибофлавіну), вітаміну В3 (ніацину), вітаміну В6 і фолієвої кислоти. У них є кальцій, магній, залізо, фосфор, цинк і мідь.


Екстракт виноградних кісточок: природний засіб для профілактики хвороб

— 11 липня 2021 —

Виноград – один з найбільш смачних і живильних фруктів. Але користь можна одержати не тільки від ягід: кісточки містять велику кількість цінних мікроелементів, амінокислот і натуральних танінів. Вони використовуються для виготовлення харчових добавок і косметичних засобів, що омолоджують.


Корисні властивості терпентину

— 11 липня 2021 —

Живиця або інакше терпентин – це дуже ароматна клейка смолиста речовина, яка природно виділяється при ушкодженні кори дерев хвойних порід.


10 причин включити в раціон спаржеву квасолю

— 8 липня 2021 —

Спаржева або стручкова квасоля – дуже жіночий продукт. Вона малокалорійна, при цьому в ній містяться правильні вуглеводи й багато клітковини. Враховуючи її низьку ціну й при цьому неймовірну користь, стручкова квасоля повинна стати частою гостею на вашому столі!


Користь і шкода календули

— 27 червня 2021 —

Майже всі знають таку рослину, як календула. Але не всі знають, що це цілюща трава. Календула користується великим попитом і любов’ю у споживачів. Більшість звикла до того, що календула використовується у вигляді мазі або ж у вигляді настоянки зовні, але мало хто знає, що календула також корисна і для прийому всередину.


Акацієвий мед: корисні властивості і шкода

— 24 червня 2021 —

Акацієвий мед - це єдиний солодкий продукт, що допомагає позбавитися зайвих кілограмів. Правильна дієта полягає у вживанні меду, розчиненого у воді, та сухофруктів. При такому харчуванні можна схуднути на 6 кг за тиждень.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс