Народна медицина

Комора вітамінів - буряк

— 1 серпня 2012 —

Коренеплоди буряка містять у собі безліч корисних речовин. Це і цукор, якого в плоді до 10%, білки, пектин, яблучна та лимонна кислота, різні вітаміни, мінеральні речовини у вигляді заліза, магнію, кальцію та калію, є в ньому і необхідний для людського організму йод.


Як вилікувати простатит у домашніх умовах

— 25 липня 2012 —

Існує така думка, що простатит лікувати потрібно, але вилікувати неможливо. Але можна спростувати цю теорію!


Літній цистит

— 18 липня 2012 —

Таке захворювання як гострий цистит може з'явитися не тільки в холодну пору року, але і влітку, зіпсувавши довгоочікувану відпустку.


Як вилікувати тріщини на п'ятах

— 18 липня 2012 —

Візьміть в рівних частинах бджолиний віск, гусячий жир і рослинне масло. Все разом прокип'ятіть 10 хвилин. Ноги на ніч розпарте. Помастіть маззю і зав'я-жіть. Зберігати мазь у темному місці.


Запалення трійчастого нерва

— 18 липня 2012 —

Дуже добре допомагає герань. 


Рецепти настоянок та відварів з лопуха

— 18 липня 2012 —

Для приготування настою з коріння реп'яха візьміть 1 ч. ложку подрібненої сировини будяків і залийте 0,5 л окропу. Нехай стоїть настій протягом доби. 


Хвороби очей

— 18 липня 2012 —

Частота хвороб очей зростає з кожним роком. При цьому першими симптомами проблем із зором можуть бути почервоніння і сльозотеча, запалення слизової оболонки ока, невелике зниження зору. Це симптоми, позбавлятися від яких слід негайно. Використовувати для їх усунення можна засоби народної медицини.


Інгаляції з настоєм трав в домашніх умовах

— 11 липня 2012 —

Іноді банальний нежить призводить до ускладнення - гаймориту. Тоді необхідно пройти курс спеціального лікування, а на додаток до призначуваних лікарем засобів можна рекомендувати інгаляції з настоєм трав.


Кедрові горіхи: поживно та корисно

— 4 липня 2012 —

Кедрові горішки багаті корисними речовинами. У їхній склад входять деякі вітаміни (А, Е, групи В), мідь, марганець, кремній, цинк, залізо, йод. Крім того, у кедрових горіхах багато жирів, білків, які легко засвоюються організмом. Тому фахівці рекомендують обов'язково включати їх у свій раціон.


Домашні засоби, схвалені медициною

— 26 червня 2012 —

Страждаючи від нежиті, розладу шлунка, алергійної реакції або сверблячки, не кваптеся бігти до лікаря. Не виключено, що засіб, котрий може вам допомогти, лежить у вас на поличці з продуктами або в холодильнику. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс