Народна медицина

Арахіс - засіб від зморшок

— 20 вересня 2018 —

Арахіс - горіх по-своєму унікальний. Вважається, що він не тільки найживильныший, але й горіх, від якого абсолютно не повніють. 


Правильне вживання горіхів

— 13 вересня 2018 —

Усі ми горішки любимо і часто їмо їх без міри. Користі від цього, зрозуміло, ніякої. А от розумне, правильне вживання горіхів серйозно зміцнить здоров'я й допоможе впоратися з багатьма недугами.


Експерти назвали продукт, що перевершує віагру

— 12 вересня 2018 —

Грецькі вчені зробили висновок, що маслинова олія - для сексуальної функції засіб кращий, чим віагра. Це доведено в дослідженні більше 600 людей. У тих чоловіків, які вживали живу маслинову олію, було набагато менше проблем у сексуальних стосунках.


Кориця: чудо-спеція

— 6 вересня 2018 —

Багато спецій дарують не тільки смак і запах, але й особливий настрій. Але не тільки їхній аромат, що нагадує святкові дні, робить їх особливими, а також і багато переваг, які вони приносять для здоров'я. Однією з таких приправ є кориця. Вона може не тільки  наповнити будинок святом, але й подарувати здоров'я організму.


Екстракт цього листя учені назвали омолоджувальним

— 6 вересня 2018 —

Учені говорять, що екстракт кленового листя має такі ж властивості, як ботокс. Сполуки в ньому запобігають появі зморшок і розгладжують шкіру.


Монастирський чай

— 5 вересня 2018 —

Говорять, що колись в монастирях, за допомогою цього чаю, лікували дуже багато хвороб і недуг. Він був здатний відновлювати фізичні сили, зміцнювати ослаблений організм, затягувати рани й виліковувати внутрішні органі, знімати біль і жар, піднімати на ноги безнадійних хворих.


Оздоровлюючі напої, що бадьорять не гірше кави

— 30 серпня 2018 —

Мільйони людей по усьому світу щодня починають свій день із чашки ароматної кави, але медики нагадують, що засвоєння кофеїну залежить від індивідуальних особливостей організму і до того ж пов'язане із протипоказаннями. У деяких кофеїн метаболізується таким чином, що через якийсь час після вживання напою виникає відчуття сильної утоми і сонливості.


Ожина: користь для здоров'я

— 30 серпня 2018 —

Ця чудова ягода росте в дикому виді на берегах річок, у чагарниках, на заливних лугах і полях, у ярах з вологим ґрунтом, у змішаних і хвойних лісах. Пагони й стебла її засіяні шипами, має плоди схожі на чорну «малину» із сизим нальотом.


Кісточки на ногах: 5 засобів для вирішення проблеми

— 23 серпня 2018 —

Кісточка на великому пальці - не тільки косметичний дефект, проблема є набагато серйознішою, чим це може здатися на перший погляд. Як зменшити вальгусну деформацію пальця стопи за допомогою натуральних засобів?


Корисні властивості горіхів

— 23 серпня 2018 —

Раніше в наших землях росли тільки лісові (фундук) і волоські горішки. Зараз із різних країн їх привозять набагато більше, і кожний з горіхів по-своєму корисний і смачний.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс