Народна медицина

Редька - дуже цінний коренеплід

— 7 лютого 2020 —

Вона покращує обмін речовин, підвищує імунітет, сприяє травленню, є природним аналогом антибіотика широкого спектра дії, виводить зайву рідину з організму. Редьку використовують і як профілактичний засіб для попередження жовчно- і сечокам’яної хвороб і атеросклерозу.


Вода із сіллю - стародавній засіб від болю у горлі і проблем з яснами

— 1 лютого 2020 —

Що ви зазвичай робите, коли з’являється такий симптом застуди, як першіння або біль у горлі? Більшість людей у таких випадках заварюють гарячий чай або приймають таблетки. Однак полоскання горла сіллю є тим простим, але при цьому ефективним способом, який допоможе у найкоротші терміни зупинити розвиток хвороби. І це не єдина перевага цього засобу.


Сік брусниці зменшує запалення і ефективний при гіпертонії

— 1 лютого 2020 —

Найпопулярніші соки, як правило, отримують з великих фруктів, наприклад, яблук і грейпфрутів. Менш поширеними, хоча й не рідкісними, є ягідні соки, які частіше роблять з вирощуваних ягідних культур - чорниці, полуниці та інших.


Три продукти, які допоможуть відновити печінку після свят

— 24 січня 2020 —

Новорічні свята - справжнє випробування для нашого організму. За цей короткий відрізок часу ми в кілька раз перевищуємо припустимі дози алкоголю, їмо важкі салати, заправлені майонезом, і точно не відмовляємося від солодощів. Головний потерпілий - печінка. Побалуйте ваш багатостраждальний орган цими трьома продуктами, і вона відновиться швидше.


Гомасіо: приправа довгожителів

— 24 січня 2020 —

Для багатьох їжа без приправ нудна й несмачна. Мова іде не про хімічні речовини, такі, як, наприклад, глутамат натрію, а про такі, які несуть користь здоров’ю. У Японії приправою довгожителів є гомасіо. У свіжоприготовленої приправи приголомшливий аромат.


Журавлина – ліки від усіх хвороб

— 17 січня 2020 —

Журавлина – смачна й корисна ягода, вона має безліч корисних і лікувальних властивостей. Як використовувати й зберігати журавлину Вам допоможуть корисні поради.


Чим «почистити» організм після новорічних свят?

— 10 січня 2020 —

За довгі святкові дні ми з’їли стільки смачного і не корисного, що тепер саме час допомогти печінці і ниркам позбутися всіх негативних наслідків. Як відомо, ці органи виконують у нашому організмі роль природних фільтрів, тобто беруть участь у процесі самоочищення організму. Печінка забирає з крові шкідливі речовини і знешкоджує їх. Нирки теж виконують видільну і очисну функції, а ще регулюють кислотно-лужний баланс і водно-сольовий обмін.


Самий новорічний фрукт: 17 причин з’їсти мандарин

— 28 грудня 2019 —

Мандарин - самий новорічний фрукт, - несе із собою яскравий цитрусовий аромат, настрій свята й соковитий смак. І це ще не всі!


Смачний спосіб підвищити імунітет

— 13 грудня 2019 —

Наше покоління живе в ритмі вічного руху, нерідко забуваючи про своє здоров’я. У біганині ми забуваємо про те, що організму постійно необхідні вітаміни, щоб зберегти імунну систему. Це і є відповіддю на запитання, чому простудні захворювання наздоганяють так часто.


Шавлія допомагає зменшити симптоми діабету

— 30 листопада 2019 —

Для зниження рівня цукру в крові діабетикам корисна ще одна пряна трава - шавлія. До такого висновку прийшли експерти, вивчивши властивості цієї спеції. Дослідження вчених також підтверджують необхідність додавання шавлії в їжу при діабеті 2 типу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс