Народна медицина

Сандалова олія для шкіри й душі

— 22 листопада 2019 —

Сандалова олія — це продукт, що має багату історію, яка нараховує вже більше 4000 років. Про неї згадували навіть у прадавніх ведичних текстах, які написані в санскриті. Нею користувалися в Індії для здійснення релігійних ритуалів і просто для розслаблення.


Обліпиха, калина, журавлина. Найкорисніші ягоди осіни

— 21 листопада 2019 —

У жовтні й початку листопада на базарах і ярмарках можна вільно купити останні осінні ягоди: калину, журавлину й обліпиху. Яскраві, соковиті, кислувато-гіркі - ці ягоди - коштовний подарунок природи, адже кожна містить величезну кількість вітамінів. Вони допомагають при застудах, підвищують імунітет, заповнюють нестачу вітамінів.


Замість пігулок: ефективні жарознижуючі лікарські рослини

— 21 листопада 2019 —

Традиційне використання рослин з жарознижуючими властивостями є розповсюдженою в усьому світі особливістю багатьох культурних систем.


Названі популярні засоби профілактики, які не приносять користі

— 3 листопада 2019 —

Деякі народні засоби, які користуються популярністю у людей, не приносять користі. Список подібних неефективних методів було складено експертами.


Продукти для боротьби з гемороєм

— 3 листопада 2019 —

Біль, кровотеча і сильний свербіж, які супроводжують геморой, часто бувають достатніми, щоб загнати вас на стіну. На щастя, деякі продукти можуть допомогти полегшити симптоми - і навіть допомогти у першу чергу.


Вівсяне молоко назвали одним з кращих рослинних напоїв

— 26 жовтня 2019 —

Вівсяне молоко - популярна альтернатива коров’ячому, мигдальному або соєвому напоям. Його готують з вівса, води і декількох додаткових інгредієнтів. А кремова текстура молока з вівса привернула увагу виробників латте та інших напоїв.


Рецепт настойки часнику з молоком

— 19 жовтня 2019 —

Цей засіб знижує ризик інсульту й інфаркту, поліпшує обміну речовин, запобігає утворенням пухлин, відновлює зір. 

Тріщини на п’ятах: Не поспішайте мазати кремом

— 16 жовтня 2019 —

Є простий спосіб позбутися тріщин на п’ятах і ступнях. Треба помити ноги з милом і трохи розпарити п’яти. Але після цього нічим їх не мазати, а почекати 15-30 хвилин, а якщо приймали ванну, то близько години. За цей час тріщини, чисті і м’які, почнуть поступово сохнути і стягуватися. Через вказаний час, коли шкіра повністю висохне, треба змазати стопи звичайним кремом.


Радимо спробувати шизандру

— 16 жовтня 2019 —

Усім добре відомо, що восени і взимку нам не минути сезону застуд і звичайного грипу. Але кому ж хочеться хворіти? Ось для цього і є дуже прості, недорогі і перевірені часом засоби, які здатні підняти імунітет і захистити наш організм.


Які продукти найкраще «чистять» печінку

— 6 жовтня 2019 —

Експерти розповіли про кращі продукти, які обов’язково потрібно зробити частиною своєї дієти.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс