Народна медицина

Народні засоби від сонячних опіків

— 23 червня 2016 —

Ступінь сонячного опіку може бути різною - від легкої до важкої. І якщо перша характеризується невеликим почервонінням шкіри і легенею сверблячкою, то важка має більш виражені ознаки.


Лікування герпесу народними засобами

— 15 червня 2016 —

Більшість людей хоч один раз переживала "застуду на губах", адже це захворювання знайомо людству з незапам'ятних часів. 


Лікування колінного суглоба народними методами

— 8 червня 2016 —

Захворювання суглобів - бич сучасного суспільства. Болі наздоганяють суглоби різних частин тіла і найпоширенішими є хвороби колінних суглобів. 


П'ять корисних рецептів з кульбаби

— 1 червня 2016 —

Кульбаба - це зовсім не бур'ян, а дуже цінна лікарська рослина. І квітки, і листя, і корені кульбаби багаті корисними речовинами, тому кульбабу іноді називають "жовтим женьшенем".


Ефективне очищення суглобів соком буряка

— 1 червня 2016 —

Буряк дає енергію клітинам, зв'язує токсини, що утворюються в процесі життєдіяльності організму, сприяє їхньому виведенню, поліпшує перистальтику кишечнику, є ефективним лікувальним засобом.


Подорожник: ефективний засіб народної медицини

— 25 травня 2016 —

У листях подорожника міститься каротин, вітаміни С і К, лимонна кислота, фітонциди, ферменти, глікозид, гіркі та дубильні речовини. У насінні подорожника присутні сапоніни, олеїнова кислота, а також вуглеводи.


Неймовірна користь дикоростучих рослин для здоров'я

— 18 травня 2016 —

Дикороси, які буквально ростуть під ногами, не просто бур'яни. Вживаючи ці рослини в їжу, ви очистите та зцілите свій організм, продовжите молодість і збережете красу. 


Народні засоби від підвищеного та зниженого тиску

— 11 травня 2016 —

За частотою та амплітудою стрибків атмосферного тиску осінь може зрівнятися хіба що із примхливою весною. Тільки от осіння мінливість погоди переноситься набагато тяжче через переважно дощову, похмуру погоду і сонця, що зовсім рідко радує нас.


Кульбаба для очищення організму

— 11 травня 2016 —

Перші два тижні потрібно використовувати квіточки, саме ті самі жовтенькі, які всіх нас радують.


Подорожник

— 4 травня 2016 —

Ця рослина не тільки прекрасний засіб, що загоює рани, але й справжня комора вітамінів, тому що містить каротин (провітамін А), вітаміни С і К. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс