Народна медицина

Як какао впливає на організм людини

— 3 квітня 2021 —

Какао не лише смачне, а ще й корисне. Коли набридає чай або кава, рука несвідомо тягнеться до пачки з какао, особливо якщо з темним шоколадом організм погано "товаришує". Ми з'ясували, що какао насправді є досить корисним продуктом, який точно заслуговує на появу у нашій домівці. Давайте поговоримо про диво-напій більш детально.


Діючий, але забутий спосіб лікування суглобів фольгою

— 26 березня 2021 —

Мало хто знає,що фольгу можна використовувати для лікування багатьох хвороб.


Корисні властивості картопляного соку

— 26 березня 2021 —

Корисні властивості картопляного соку були відомі ще нашим далеким предкам. Завдяки своїм цілющим властивостям, картопля рятувала людей під час епідемії цинги, що згубила тисячі людських життів по всій Європі.


Березовий сік - корисний подарунок природи

— 18 березня 2021 —

Березовий сік - дуже цінний продукт, що надає сприятливий вплив на весь організм людини. Точний період виділення березового соку встановити важко, тому що він залежить від погодних умов.


Що їсти та пити і як лікуватися при катаракті очей

— 7 березня 2021 —

Люди, які постійно користуються здоровою дієтою, де є фрукти, овочі, значно понижують ризик отримати катаракту; вживання риби, багатої омегою-3, жирними кислотами також поступово понижує ризик отримати катаракту. А вживання цукру та крохмалю, білого хліба, пасти, копченостей — збільшують ризик розвитку катаракти.


Не хворій: лікарські трави, які можна виростити вдома

— 27 лютого 2021 —

Домашні трави, звичайно, не скасовують ліків, якщо ви хворі або часто піддаєтеся впливу вірусів. Але в якості профілактики й для загального зміцнення організму вирощувати рослини на підвіконні в домашніх умовах — відмінна ідея.


Корисна заготовка «Баночка здоров’я»

— 21 лютого 2021 —

Часто хворієте? Страждаєте від хронічного нежитю? Почуваєте себе утомленими й сонними? Уся справа в слабкому імунітеті!


5 причин спробувати ефірну олію пачулі

— 21 лютого 2021 —

Цвілий, землистий аромат пачулі користується не зовсім гарною репутацією. Але пачулі має цілий перелік терапевтичних властивостей: від лікування інфекцій, заспокоєння нервової системи до посилення імунної відповіді. Ось як впливає на здоров’я олія пачулі.


Надзвичайні властивості евкаліптової олії

— 12 лютого 2021 —

Батьківщина евкаліпта - Австралія. Тут виростають кілька видів цього дерева. Листи евкаліпта застосовували ще аборигени як ліки від лихоманки. Евкаліптова олія працює як анальгетик, справляє антибактеріальну, протигрибкову, протизапальну дію.


Настойка з кісточок і шкірки грейпфрута: цілющі властивості

— 6 лютого 2021 —

Фрукт настійно рекомендують уживати тим, хто втратив апетит. З’їдений за 20 хвилин до їжі, фрукт забезпечує гарний апетит, у якості засобу збудливого апетит, стимулює травлення. Сік і м’якоть фрукта благотворно позначаються на шлунково-кишковому тракті, і допомагають при не запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс