Народна медицина

Вівсянка очистить організм від шлаків

— 5 лютого 2014 —

Достатньо з'їсти всього 100 грамів вівсяних пластівців, щоб покрити 3-добову потребу організму у вітаміні В1 і 50% добової норми у вітаміні В2 


«Паста Гіппократа» - натуральний засіб для підтримки серця

— 5 лютого 2014 —

Така смачна, що її цілком можна використовувати як десерт до чаю. Крім цього вона має потужні цілющі властивості.


Лаконос - лікувальні властивості та застосування в медицині

— 29 січня 2014 —

Лаконос (фітолака американська) - отрутна рослина, висота якої нерідко досягає трьох метрів. Фітолака американська має товсті гіллясті стебла, вертикальний корінь, еліптичне листя, зібрані в кисті дрібні квітки й фіолетово-чорні плоди.


Лікування поліпів шлунка народними методами

— 29 січня 2014 —

Присутність поліпів у шлунку свідчить про серйозні порушення в роботі шлунково-кишкового тракту.


Гаряче какао - джерело антиоксидантів

— 22 січня 2014 —

Дослідження вчених з Корнуельського Університету, показало, що в чашці какао міститься стільки ж антиоксидантів, скільки в чашці зеленого чаю або келиху червоного вина.


Картопля, приготовлена на парі, знижує тиск

— 22 січня 2014 —

Картопля не має потреби в рекламі, хоча б тому, що у неї невисока вартість. А тепер ученими з Британії знайдений ще один плюс на її користь.


Властивості волоського горіха просто приголомшують

— 22 січня 2014 —

Він є, мабуть, найбільш унікальним і найяскравішим представником рослинного світу, всі частини якого мають високі біологічно активні властивості. За те, що він харчував, відновлював сили та лікував людину, у давнину його називали «деревом життя».


Імбир - універсальні ліки

— 15 січня 2014 —

Як не дивно, одна з найкорисніших спецій - імбир, у нас у країні не занадто популярна. Напевно, так сталося, що не багатьом відомі корисні властивості імбиру. На санскриті імбир, або «вишвабхесадж», значить «універсальні ліки». Ще в першому столітті нашої ери описували зігрівальну дію імбиру, користь для травлення та навіть згадували імбир як протиотруту.


Ладан ефективний проти раку!

— 15 січня 2014 —

Ладан (або мирра) використовувався протягом століть як протизапальний засіб, що робить його корисним для лікування захворювань шкіри, астми та гастроентериту. На думку групи дослідників з Лестерського університету у Великобританії, котру очолює доктор Камла-Аль-Салмані, ладан може допомогти в лікуванні раку яєчників. Ладан є ароматичною смолою дерева Boswellia sacra, що росте в Африці та Саудівській Аравії. Ще у 2011 році повідомлялося про те, що ладан може допомогти в лікуванні артриту. 


Лікуємо п'яткову шпору вдома

— 8 січня 2014 —

Тим, кого турбує такий «головний» біль, як п'яткова шпора, щоб зайвий раз не бігати до лікарів, радимо лікувати її в домашніх умовах, тим більше попереду - довгі зимові вечори...



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс