Народна медицина

Лимонна цедра допоможе зняти біль у суглобах

— 3 серпня 2017 —

Лимон — це плід сімейства цитрусових, який цінується із прадавніх часів за численні корисні властивості. Його використовують у кулінарних, косметичних і, звичайно, у медичних цілях.


Цілющі властивості мальви

— 3 серпня 2017 —

Мальва давно відома в народній медицині. Корисні властивості мальви вивчені знахарями багатьох країн. Наприклад, настій квіток і листя мальви лікує запалення шлунка й кишкові розлади. 


Фенхель, базилік, кріп і м'ята: чим корисна свіжа зелень

— 27 липня 2017 —

Свіжа зелень - відмінна приправа до будь-якої весняної страви. Вона надає кулінарному творінню ні з чим непорівнянний аромат і витончений смак.


Імбир-лікар

— 26 липня 2017 —

Імбир-лікар


Чому влітку варто налягати на кабачки

— 20 липня 2017 —

Кабачки, як і огірки, практично складаються з води. Також у їхньому складі є корисні мікроволокна, вітаміни й мінерали. Власне, тому медики й рекомендують включати їх у літній раціон на постійній основі. Якщо є можливість заморозити кабачки на зиму, то не втрачайте часу й займіться цим уже зараз, тому що цей овоч принесе максимум користі в період зимових холодів і міжсезоння.


Як взяти лікувальну силу берези?

— 20 липня 2017 —

У берези цілюще все: бруньки, листя, сік, кора та навіть зростаючий на ній гриб губка. Березовий сік містить 2% цукру фруктози, калій, кальцій, магній, залізо, різні мікроелементи, амінокислоти, яблучну кислоту та дубильні речовини. Період збору цілющої сировини - травень-липень. 


Домашня аптека липня

— 13 липня 2017 —

Домашня аптека липня


Народні засоби при укусах комах

— 13 липня 2017 —

Народні засоби при укусах комах


Дев'ять продуктів-батарейок

— 6 липня 2017 —

Деякі продукти здатні швидко й надовго забезпечити організм енергією. Через такі властивості їх можна назвати продуктами-батарейками. Вони насичують організм корисними речовинами, вітамінами, заряджають бадьорістю, сприяють гарному самопочуттю.


7 причин пити натще імбирну воду

— 6 липня 2017 —

Корінь імбиру - натуральний інгредієнт, який з давніх часів використовується в народній медицині. У ньому міститься багато необхідних живильних речовин і речовин, що поліпшують стан різних органів і систем організму. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс