Народна медицина

Лляна олія - засіб від ожиріння?

— 5 грудня 2012 —

Начебто прописна істина: щоб схуднути, потрібно скоротити споживання жирів. Але є деякі жири, які, з точністю до навпаки, навіть необхідно включити у свій раціон для успішного зниження ваги. Один з таких засобів - лляна олія. Ним користувалися наші предки, коли ще не знали про існування соняшника.


Народні засоби полегшать симптоми клімаксу

— 28 листопада 2012 —

Клімакс - природний фізіологічний процес, з яким зіткнеться кожна жінка. Полегшити перебіг менопаузи та зменшити прояв неприємних супутніх симптомів допоможуть народні засоби.


Імбир від бронхіальної астми

— 28 листопада 2012 —

Астма дуже погано під-дається успішному лікуванню. Але сибірські лікарі знайшли способи допомагати таким хворим. Усілякі рецепти народної медицини благотворно впливали на поліпшення самопочуття. І всі ці лікарі дотримувалися одного головного правила: у денний раціон хворого повинно входити якнайбільше натуральних вітамінів.


Імбир зігріє в холоди

— 21 листопада 2012 —

У наших широтах ця рослина не зростає, але є широко доступною в продажі. Частіше імбир можна побачити на поличках з приправами у вигляді порошку або ж сам м'ясистий корінь. Не упустіть можливості його купити. Тим більше, що його особливо корисно вживати у холодну пору року.


Горох природний лікар

— 14 листопада 2012 —

А ви знали, що звичайнісінький горох - справжні ліки? Він знижує ймовірність онкологічних захворювань, інфаркту, гіпертонії та гальмує процеси старіння шкіри. 


Дієта при хворому горлі

— 7 листопада 2012 —

Якщо ви застудилися і у вас болить горло, починати лікування необхідно з дієти.


Напій для імунітету

— 7 листопада 2012 —

Для зміцнення імунної системи рекомендується наступний рецепт: 


Корисний велетень: гарбуз звичайний - користь чимала

— 31 жовтня 2012 —

Цей яскравий овоч, статечно розвалившись яскравою плямою на грядці, спочатку прикрашає наш город, а потім стає прикрасою столу. Причому поласувати можна не тільки ніжною низькокалорійною м'якоттю, але і насінням, яке є дуже корисним для серця.


Лікування застуди в домашніх умовах

— 24 жовтня 2012 —

Ви застудилися? А чи впевнені ви, що маєте справу саме із застудою і можете лікуватися самостійно?


Що лікує зубчатка

— 17 жовтня 2012 —

Зубчатка - однолітня травичка з сімейства норичникових. З усіх видів, що зростають у нашій країні, найбільш лікувальний - пізній. Ця рослина має прямостояче стебло, знизу гіллясте, покрите густими, відхиленими вниз волосками. Листя подовжене, на верхівці загострене, по краю з неглибокими, ледве помітними тупими зубчиками.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс