Народна медицина

Як чистити печінку за допомогою соків

— 3 вересня 2014 —

Якщо у вас проблеми з печінкою, то лікування медичними препаратами може виявитися не достатньо. У якості профілактики, можна очистити печінку овочевими соками. Краще пити свіжі соки, тому що в їхньому складі міститься більше корисних речовин, чим у консервованих.


Здорові суглоби та зв'язки

— 3 вересня 2014 —

Багато людей, які займаються фізкультурою, пов'язаною з навантаженнями на суглоби (турнік, йога, туризм із тривалими переходами та ін.), скаржаться на «розхитаність» суглобів. Та ж проблема є й у багатьох літніх людей.


Перекис водню має бути в домашній аптечці

— 3 вересня 2014 —

Не лякайтеся - при застосуванні може утворюватися піна й виникати відчуття тепла. Користуйтеся тільки 3% аптечним розчином!


Зміцнюємо нігті: 8 ванночок з ефірними оліями

— 20 серпня 2014 —

Щоб домогтися ідеального вигляду нігтів, ми не шкодуємо грошей на дорогі косметичні засоби. Але часом ефект, обіцяний рекламою, не досягається. У цьому випадку на допомогу прийдуть ванни з ефірними оліями. Їх легко приготувати вдома і отримати не тільки користь для нігтів, але і розслабитися під час процедури. 


Заготовлюємо календулу

— 14 серпня 2014 —

Як отримати з невеликої площі багато суцвіть календули?


Сушимо шипшину

— 14 серпня 2014 —

Розкажіть, як правильно сушити шипшину?


Віник - потужна зброя у боротьбі з хворобами

— 14 серпня 2014 —

Перш ніж іти в лазню, ретельно підберіть собі віник, щоб лазневе проведення часу було не тільки приємним, але й корисним.


6 продуктів для профілактики головного болю

— 6 серпня 2014 —

Якщо часто турбують головні болі, варто збагатити свій раціон найкориснішими продуктами, що запобігають появі неприємних симптомів. 


Любителям позасмагати варто їсти фіолетові фрукти й овочі

— 6 серпня 2014 —

Деякі фрукти й овочі містять у своєму складі натуральний SPF-фактор. Їхнє вживання допоможе захистити шкіру від впливу шкідливих сонячних променів, уважають дослідники.


Маски... з городу

— 30 липня 2014 —

Прикро, що ми іноді забуваємо про овочі та зелень, віддаючи перевагу дорогій косметиці. Адже вони - джерело вітамінів і корисних речовин, необхідних для шкіри. А зараз самий час наситити її більш корисними соками овочів і зелені. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс