Народна медицина

Готуємо натуральний антиконгестант

— 19 листопада 2015 —

Дощова й холодна осінь - самий час для того, щоб дізнатися, як приготувати вдома гарний натуральний антиконгестант, засіб для зняття закладеності та набряку слизової. У таку погоду багато хто страждає застудою або грипом; при цьому зазвичай закладений ніс і дихальні шляхи.


Сік алое для обличчя

— 11 листопада 2015 —

Завдяки вхідному до складу соку алантоїну, алое має найсильніший зволожуючий ефект.


Як стати стрункішим без виснажливих дієт

— 11 листопада 2015 —

Деякі народні засоби допомагають знизити вагу краще, ніж будь-яка виснажлива дієта, голодування, заморські препарати. Спробуйте деякі з них.  


15 проблем, з якими справляється розмарин

— 11 листопада 2015 —

У чому допоможе ефірна олія розмарину?


Учені назвали червоне сухе вино товаришем діабетиків

— 5 листопада 2015 —

Людям, які страждають діабетом незалежно від форми цього захворювання, варто проявляти обережність відносно спиртних напоїв. А вчені з Ізраїлю виявили, що помірне споживання червоного сухого вина при діабеті приносить користь.


Настоянка з кісточок і шкірки грейпфрута

— 5 листопада 2015 —

Цей фрукт настійно рекомендують вживати тим, хто втратив апетит. За 20 хвилин до їжі з'їдений фрукт забезпечує гарний апетит, як засіб, що збуджує апетит, стимулює травлення. Сік і м'якоть грейпфрута благотворно позначаються на шлунково-кишковому тракті і допомагають при незапальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту. 


Проти сухості і лущення: гарбузова олія

— 29 жовтня 2015 —

У ній багато полінасичених жирних кислот, вітамінів, мінеральних речовин. Крім того, до складу входять гормоноїди. Так називаються гормоноподібні речовини, які сповільнюють всі процеси старіння. А це дуже корисно для кожної жінки.


Прополіс - дарунок бджолиного світу

— 29 жовтня 2015 —

Одним з найцікавіших і ще не повністю вивчених продуктів бджільництва є прополіс. Широкий спектр лікувальної дії ставить цю речовину на видне місце в арсеналі ліків нетрадиційної медицини від багатьох недуг людини.


Сік картоплі для лікування виразки шлунка

— 21 жовтня 2015 —

Про користь картопляного соку в лікуванні захворювань травної системи відомо давно. Цей продукт захищає слизові оболонки шлунка від ушкоджень, знижує підвищену кислотність. Володіючи легкою анестезуючою та протизапальною дією, сік коренеплоду здатний позбавити хворобливих відчуттів при виразці, а також сприяти її якнайшвидшому загоєнню. Але як його правильно приймати?


Чим замінити антибіотики: список продуктів, що знищують мікроби

— 21 жовтня 2015 —

Древні цілителі вважали, що їжа має бути ліками. І, дійсно, існує ряд продуктів, які мають високу терапевтичну цінність. Деякі з них здатні знімати запальний процес, інші - заповнювати дефіцит певних вітамінів і мікроелементів. Але чим замінити антибіотики? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс