Народна медицина

Сила пряних трав: Що лікують шавлія, розмарин, орегано й чебрець

— 12 червня 2020 —

Ароматичні трави орегано, розмарин, шавлія й чебрець мають взаємодоповнюючі якості. У кожної з них своя «спеціалізація», але якщо ви регулярно споживаєте їх разом, те фітохімічні з’єднання, що містяться в них, і мінерали забезпечують надійний захист від патогенних факторів сучасного миру.


Пекучий, але корисний: овоч-приправа знижує ризики хвороб і ранньої смерті

— 29 травня 2020 —

Найсерйозніші ризики для здоров’я міцно пов’язані з неправильним харчуванням, що підвищує ризик розвитку ускладнень у вигляді хвороб серця та інсультів, що загрожують життю.


Найважливіший овоч для продовження життя

— 29 травня 2020 —

Питання про те, як прожити довше, хвилює багатьох людей, тому вчені проводять численні дослідження, в яких вивчають дану тему. У підсумку зроблено висновки, що здоровий спосіб життя, правильне харчування - це головні фактори довголіття. У цьому плані важлива роль належить продуктам, які ми споживаємо.


Зелений чай - цілющий напій

— 25 травня 2020 —

Ми зараз на карантині. Але щоб карантин не затягнув нас у вир рефлексії і пригніченого настрою, є перевірені рецепти, щоб цього не сталось. Найбанальніше, але ефективне правило - режим дня, дотримання гігієни. А урізноманітнити диванний спосіб життя допоможуть щоденні міні-тренування вдома. Тим, кому дозволяють умови, можна тренуватися на свіжому повітрі, але далеко від скупчення людей.


Лікують рослини

— 20 травня 2020 —

Різне буває, коли залишаєшся наодинці з природою. Звичайно ж, збираючись на дачу, треба перш за все взяти з собою аптечку. Але якщо в потрібний момент її під рукою не виявиться, на допомогу прийдуть рослини, що ростуть на садовій ділянці або поруч на городі.


У вербі виявлено речовину з протираковими властивостями

— 8 травня 2020 —

Через більше ніж століття після того, як вчені подарували світові аспірин, у стеблі і листі верби був виявлений ще один потенційний препарат – цього разу із протираковими властивостями.


Сироп з акації

— 8 травня 2020 —

Цей сироп для лимонаду є надзвичайно корисним, оскільки містить повний комплекс вітамінів, зміцнює імунітет, володіє протизапальними властивостями. Його можна використовувати у випічці, приготуванні желе чи навіть просто додавати у чай.


Така корисна вітамінна культура

— 8 травня 2020 —

Напевне, не знайдеться жодного городу, де не росла б петрушка. Це улюблена зелена культура всіх країн і народів.


Білокачанна капуста: користь для здоров’я

— 2 травня 2020 —

Прагнете позбутися виснажливого головного болю? Очистити судини й зміцнити імунітет? Вилікуватися від виразкових хвороб шлунка й кишечнику? Позбутися мастопатії? Якщо хоча б на один із цих питань ви відповіли «так», тоді ця стаття саме для вас!


Інсульт боїться соснових шишок

— 24 квітня 2020 —

Інсультом називають гостре порушення мозкового кровообігу, що приводить до структурних змін мозку. Наслідки хвороби залежать від того, наскільки швидко буде надана медична допомога.  Інсульт може носити геморагічний або ішемічний характер.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс