Народна медицина

Цілюща настоянка з перегородок горіхів

— 30 січня 2013 —

Готування горіхової настоянки - тривалий процес, але результат того вартий!


Як швидко вилікувати отит

— 23 січня 2013 —

Відомо, що отит - запалення вуха. Виділяють зовнішній, середній і внутрішній отити. Основною причиною отиту є мікроорганізми (стафілококи, стрептококи, пневмококи), що проникли в порожнину середнього вуха (вона розташована за барабанною перетинкою). Дуже часто запальний процес у середнім вусі є ускладненням інфекційних захворювань (ГРВІ, грипу, скарлатини, дифтерії та ін.), а також запальних захворювань носа, ковтки (ангіна, тонзиліт, риніт, гайморит та ін.). 


Лікувальні властивості меду

— 16 січня 2013 —

За рекомендаціями ВООЗ і вітчизняними нормами фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах та енергії, цукор повинен становити не більше 10% добової калорійності.


Мандарини від зимової застуди

— 9 січня 2013 —

Імунітет людини взимку значно погіршується. А так хочеться бути здоровими та бадьорими, так? Хочете бути щасливими і здоровими? Немає нічого простішого. Ви можете використовувати листя і шкірку цитрусових фруктів у лікувальних цілях. Запам'ятайте кілька простих рецептів, які допоможуть вам зберегти здоров'я. 


Віник - головний лікар у лазні

— 9 січня 2013 —

Віник є своєрідним видом масажу, що посилює кровообіг різних м'язів і шкіри людського організму. Він містить різні ефірні олії, які потрапивши в наш організм, сприяють поліпшенню обміну речовин, попереджають передчасний процес старіння. 


Мускатний горіх

— 2 січня 2013 —

Мускатний горіх - це сухі плоди вічнозеленого мускатного дерева. У нього сильний аромат і злегка гіркуватий смак. Мускатний горіх широко використовується як інгредієнт рослинних лікарських препаратів. Так якими ж лікувальними властивостями володіє мускатний горіх? 


Хворе горло: гріти чи охолоджувати?

— 26 грудня 2012 —

Ми з дитинства знаємо: якщо болить горло, потрібний шарф і тепле молоко. Американці, навпаки, звикли лікувати горло холодом. Хто правий?


Еліксир здоров'я

— 19 грудня 2012 —

Шведська гіркота - це збір 22-х шведських трав, що виліковують різні хвороби. Однієї упаковки збору вистачає на 3-4 місяці на одну людину (залежно від раціону). Рекомендується застосовувати настоянку при болючих відчуттях в області шлунка, для нормалізації функцій ШКТ, для очищення крові та печінки.


Гарбузова дієта: схудни за вихідні

— 12 грудня 2012 —

От осінь і здала свої позиції, настала зима. Зовсім небагато часу залишилося до всіма улюбленого свята - Нового року. Ще тиждень - і святкова суєта захлисне всю країну, почнуться невгамовні перегони за подарунками і, звичайно ж, корпоративи. Як же хочеться на таких вечірках виглядати трохи краще, ніж ти виглядаєш на роботі! І яка ж жінка не мріє скинути перед урочистою подією пару-трійку кілограмів?


Яка крупа найкорисніша

— 12 грудня 2012 —

Зупинившись перед полицею з крупами в магазині, багато хто мимоволі замислюється: а яку крупу купити? Яка найбільш корисна? А чи потрібно взагалі їсти крупи? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс